Drama neștiută a lui Adrian Mutu. Briliantul a dat cărție pe față

Giosanu Catinca / 08.12.2021, 18:22
Drama neștiută a lui Adrian Mutu. Briliantul a dat cărție pe față

Adrian Mutu este în prezent liber de contract după ce s-a despărțit de U Craiova 1948 în luna octombrie. Tehnicianul de 42 de ani ascunde o dramă cumplită. Pe lângă problemele pe care le are în antrenorat, ”brialintul” are și alte cumpene. El suferă foarte tare din cauză că nu își vede cele două fiice atât de des pe cât își dorește.

Cum resimte Adrian Mutu absența celor două fiice

Adrian Mutu este antrenor de fotbal și un celebru fost jucător. S-a născut pe data de 8 Ianuarie, 1979. Și-a început cariera sportivă la echipa FC Argeș din Pitești și de-a lungul timpului a jucat în mai multe echipe de fotbal din străinătate. În prezent, el are un mariaj cu Sandra Bachici, însă a mai fost căsătorit de două ori, cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos. În total, el are patru copii, doi băieți și două fete.

Mario Mutu este fiul Briliantului din prima căsătorie. Acesta a fost căsătorit cu Alexandra Dinu în urmă cu mai mulți ani. Femeia cu care antrenorul spune că avea cele mai puţine lucruri în comun, Consuelo, i-a dăruit două fete, Adriana, 15 ani şi Maya, 13 ani. Iar cu Sandra are un alt băiat, Tiago.

”Au fost anumite alegeri pe care le-am făcut”

Cunoscutul antrenor și-a dezvăluit marea durere sufletească. Briliantul a recunoscut că îi este greu fără cele două fete, care se află alături de mama lor.

E mai mult decât trist. E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc. Vineri voi pleca în Republica Dominicană pentru a-mi vedea fetele.

Dar asta e viața. Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine.”, a spus Adrian Mutu la GSP Live.

Afirmațiile au venit la scurt timp după ce unul dintre fanii lui Adrian Mutu a comentat la o poastare a briliantului că ”e trist să ai fiica pe alt continent și să nu poți ține legătura fizic”.

”Am fost căsătoriți 6-7 ani”

Adrian Mutu s-a căsătorit cu Consuelo Matos în 2005. Căsnicia lor nu a decurs așa cum se așteptau cei doi, astfel că au divorțat în 2013. Trei ani mai târziu, Mutu și-a unit destinul cu Sandra Bachici, actuala lui soție.

Eu și Consuelo ne-am cunoscut în Italia, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. 6-7 ani am fost căsătoriți. Fetele au rămas cu ea, avem o relație ok, super, fără nicio problemă. Ea a decis să stea în țara ei și bine a făcut.

La început era ok că eram diferiți. După un timp, când începe să intervină puțină monotonie, e normal când stai mult timp cu o persoană, să fiți diferiți nu ajută deloc relația mai departe.

Mai degrabă merge cu o persoană ca tine, care are aceleași hobby-uri, căreia îi plac aceleași lucruri. La noi nu s-a întâmplat asta și ne-am despărțit.”, a explicat Adrian în podcastul lui Cătălin Măruţă.