Drama pe care iubita lui Pițurcă jr. o poartă în sufletul ei în fiecare zi. De ce și-a schimbat Cristina ICH numele

Ștefănescu Dragoș / 08.12.2021, 20:28
Drama pe care iubita lui Pițurcă jr. o poartă în sufletul ei în fiecare zi. De ce și-a schimbat Cristina ICH numele

Alexandru Pițurcă și Cristina Ich formează un cuplu de mai mulți ani. Recent, iubita lui Pițurcă Jr. a dezvăluit drama pe care o poartă în sufletul ei în fiecare zi.

Cristina Ich dezvăluie drama neștiută din viața ei

Alexandru Pițurcă, fiul cel mare al lui Victor Pițurcă, trăiește de mai mulți ani o poveste de dragoste cu Cristina Ich, un model cunoscut din România. De curând, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe care l-au botezat Noah. În ciuda faptului că au o relație de dragoste solidă, Pițurcă Jr. și Cristina nu au făcut încă pasul spre căsătorie.

Cristina are 30 de ani, este din Republica Moldova și este cunoscută ca influencer. Recent, ea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a renunțat la numele său adevărat de familie, Micu. Se pare că în spatele deciziei vedetei stă o poveste tristă din trecutul său. Relația precară cu tatăl biologic a făcut-o pe Cristina să renunțe definitiv la numele ei de familie.

În curând și în buletin va scrie Cristina Ich. Renunț la Micu. Din 2010 m-am prezentat cu numele Cristina Ich. Îmi schimb numele pentru că nu vreau să mă lege nimic de viața pe care am lăsat-o îngropată cu ani în urmă. E singurul lucru pe care nu aș vrea să îl explic niciodată. E un subiect sensibil. Mama mea o icoană. Iar tatăl meu vitreg este un om extraordinar. De la 12 ani este tatăl meu adevărat. Eu când l-am întâlnit pe el, l-am simțit tată. I-am spus mamei: cu el mi-aș dori să mă căsătoresc. Tatălui biologic îi doresc sănătate. Nu știu nimic de el și nici nu vreau să știu”, a declarat Cristina Ich.

Cristina Ich, premiată pentru activitatea ei din social-media

Cristina Ich a primit premiul Romanian Social Media Star of 2020, în cadrul celebrei gale E! People’s Choice Awards din Los Angeles. După primirea acestui important premiu, Cristina le-a promis fanilor că-i va surprinde în continuare cu noi proiecte.

Premiul este o dovadă a faptului că publicul e alături de mine, iar munca mea a fost recunoscută. Este premiul oamenilor, în primul rând. Ceea ce se va schimba cu siguranţă este percepţia mea asupra propriei activităţi din online. Am realizat că publicul are mari aşteptări de la mine şi îmi doresc să îi surprind pe viitor cu proiecte tot mai mari şi mai frumoase”, a declarat Cristina Ich.

O iubire cu năbădăi

Într-un moment de sinceritate, Cristina Ich a povestit cum l-a cunoscut pe Pițurcă Jr. dar și despre reacția acestuia când a aflat că a rămas însărcinată.

Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-ai meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească.

După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi.”, a dezvăluit Cristina Ich în podcast-ul lui Cătălin Măruță.