Dramă teribilă în familia lui Michael Schumacher. A fost dus de urgență la spital pentru verificări complete

Dragos Stefanescu 09.10.2022, 10:00
Dramă teribilă în familia lui Michael Schumacher. A fost dus de urgență la spital pentru verificări complete

David Schumacher, nepotul marelui Michael Schumacher, a fost implicat sâmbătă într-un accident în timpul unei curse de DTM. Din fericire tânărul pilot nu a fost rănit și a ieșit nevătămat din mașina care a luat foc la scurt timp.

Nepotul lui Michael Schumacher, implicat într-un accident pe circuitul de la Hockenheim

Sâmbătă, în timpul cursei DTM de la Hockenheim, David Schumacher a fost implicat într-un accident spectaculos. În timpul turului șase, nepotul marelui Michael Schumacher a intrat în coliziune cu  Thomas Preining. Potrivit celor de la The Sun, cei doi piloți nu au fost răniți și au ieșit nevătămați din mașinile lor care la scurt timp au luat foc. Cursa a fost întreruptă imediat iar focul a fost stins rapid.

David Schumacher are 20 de ani și este fiul lui Ralf Schumacher, fratele legendarului Michael Schumacher.

Ce sfaturi a primit Mick Schumacher de la legendarul său tată

Mick Schumacher încearcă să-i calce pe urme legendarului său tată, Michael Schumacher. În vârstă de 23 de ani, Mick este pilotul celor de la Haas. El concurează în cadrul curselor de Formula 1. Acesta a dezvăluit recent ce sfaturi i-a dat tatăl său după ce a bifat primele curse de karting. Pentru a nu atrage atenția supra sa, Mick participa la curse folosind pseudonimul Mick Betsch.

Cred că oamenii din karting au știut întotdeauna, desigur, că tatăl meu este acolo dar pe de altă parte a fost o modalitate de a ține mass-media la distanță, pentru a avea ocazia de a mă dezvolta fără a avea toată atenția asupra mea. Eram un copil și părinții mei au vrut să evite orice fel de mediatizare, fotografii. Oricum asta s-a întâmplat.

Sunt mândru de modul în care părinții mei au gestionat această situație și că au vrut să se asigure că mă simt ca oricare alt pilot. Am crescut alături de prietenii mei.

Tatăl meu m-a susținut mereu în tot ceea ce făceam în karting. Desigur, cred că a încercat să-mi ofere abordări diferite pentru a vedea ce era mai bine pentru mine. La final îmi spunea mereu: ”Fă ceea ce îți place!”. Și pentru mine, ceea ce mi-a plăcut cel mai mult, a fost să concurez, întotdeauna mi-a plăcut ceea ce am făcut.

Am fost la mai multe evenimente majore, curse mari. A fost foarte frumos pentru că întotdeauna și-a ocupat timpul fiind lângă mine și discutând despre curse. Erau vremuri bune”, a povestit Mick Schumacher pentru mundodeportivo.com.

Urmăriți Playsport.ro și pe