Drama trăită de Cosmin Matei iese la suprafață: „Nu am putut să dorm în noaptea aceea. Am plâns”

Ștefănescu Dragoș 05.07.2022, 15:59
Drama trăită de Cosmin Matei iese la suprafață: „Nu am putut să dorm în noaptea aceea. Am plâns”

Dinamo a avut un sezon de coșmar și a retrogradat în Liga a 2-a, bifând astfel o premieră negativă în istoria clubului. Unul dintre jucătorii importanți ai roș-albilor în sezonul trecut a fost Cosmin Matei. Tranferat în această vară la Sepsi, mijlocașul a explicat cât de mult a fost afectat după retrogradarea lui Dinamo.

Cosmin Matei, afectat profund de retrogradarea lui Dinamo. ”Nu am putut să dorm în noaptea aceea”

Sezonul trecut din Liga 1 este unul de tristă amintire pentru întreaga suflare dinamovistă. La finalul unui an dezastruos, Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a, bifând astfel o premieră negativă în istoria clubului.

Dinamo a înfruntat Universitatea Cluj în barajul de menținere/promovare în Liga 1. După această dublă manșă, Dinamo pierdut cu scorul general de 1-3 și a căzut astfel în eșalonul secund.

Unul dintre jucătorii importanți de la Dinamo în sezonul trecut a fost Cosmin Matei (30 de ani). Mijlocașul a semnat în această vară cu Sepsi dar nu poate uita coșmarul trăit după retrogradarea cu Dinamo. Matei a povestit recent că în prima noapte după acest insucces istoric nu a putut să doarmă. Mai mult, fotbalistul a dezvăluit că a și plâns de dezamăgire pentru ratarea incredibilă pe care a avut-o în returul de la București.

Da, după retrogradare, eu, cei care au fost alături de mine știu. O noapte după meci nu am dormit, am dormit următoarea noaptea. Da, am plâns. Nu la stadion, dar când am ajuns acasă am ajuns să realizez gravitatea situației, toată lumea vorbea la televizor, am văzut și fazele cu mine când am lovit bara, atunci am început să plâng. Mă gândeam că dacă aveam puțină șansă puteam să schimbăm soarta”, a declarat Cosmin Matei pentru sport.ro.

Cosmin Matei a semnat cu Sepsi OSK

Cosmin Matei a rămas liber de contract după ce Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a, iar în noul sezon va îmbrăca tricoul celor de la Sepsi.

Sepsi OSK a câștigat Cupa României și va evolua în preliminariile UEFA Europa Conference League. Matei este al patrulea jucător transferat de Sepsi în această vară, după Ion Gheorghe, Francisco Junior și Rareș Ispas. Ultimul a evoluat la Sepsi sub formă de împrumut în sezonul recent încheiat, iar acum a fost cumpărat definitiv.

Tranferul lui Cosmin Matei a fost anunțat de Sepsi pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Vă informăm că Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, cel al mijlocașului Cosmin Matei, care ultima oară a jucat la FC Dinamo, dar a mai evoluat în carieră și la FC Farul, Genclerbirligi (Turcia), NK Istra 1961 (Croația), Atromitos (Grecia), Astra Ploiești, precum şi la FCSB.

Jucătorul, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, a anunțat clubul covăsnean.