„Duceți-vă acasă!”. S-a declanșat războiul între CTP și Ion Țiriac. Gazetarul, rafale de acuze la adresa miliardarului

Olteanu Ștefan / 16.02.2021, 22:30
„Duceți-vă acasă!”. S-a declanșat războiul între CTP și Ion Țiriac. Gazetarul, rafale de acuze la adresa miliardarului

Război între CTP și Ion Țiriac după duelul dintre Simona Halep și Serena Williams, din sferturile de finală ale Australian Open.

S-a declanșat războiul între CTP și Ion Țiriac

Gazetarul a avut o reacție furtunoasă după declarațiile făcute de Ion Țiriac. Miliardarul a afirmat că Serena Williams este depășită, are kilograme în plus și că ar trebui să se retragă, având în vedere și vârsta înaintată pe care o are.
Cristian Tudor Popescu nu a fost de acord cu aceste afirmații și a lansat mai multe acuze la adresa lui Ion Țiriac.

Este o combinație echilibrată de aflare în treabă, bădărănie și răutate. Cine i-a cerut o asemenea declarație? Nimeni! Cum poți să spui așa ceva? Domnul Țiriac a fost jucător. Cum poți să spui așa ceva despre o jucătoare de tenis? ‘Să nu intre pe teren că e prea bătrână și are prea multe kilograme”, a spus CTP pentru PRO X.

Serena Williams poate câștiga al 24-lea Grand Slam la 39 de ani

Serena Williams s-a calificat în semifinalele turneului de la Australian Open. Americanca a învins-o pe Simona Halep în două seturi, scor 6-3, 6-3.
CTP spune că Serena practică un joc extraordinar pentru vârsta ei:

Jucătorul decide dacă vrea să mai joace și cum poate. Și după cum se vede, Serena joacă extraordinar la această vârstă, iar treaba cu kilogramele este ceva neprofesionist din partea domnului Țiriac. La Serena nu este vorba despre grăsime. Eu nu știu care este între masa musculară și grasime a Serenei Williams.
Dar ea are, după cum se vede, deplasare și rezistență extraordinare. Are exact atâtea kilograme câte trebuie. Domnul Țiriac a uitat că pe Serena Williams a bătut-o o jucătoare cu mult mai multe kilograme, Townsend”, a mai spus CTP, potrivit sursei citate.

CTP, deranjat de declarațiile făcute de Ion Țiriac la adresa Serenei Williams
CTP, deranjat de declarațiile făcute de Ion Țiriac la adresa Serenei Williams

CTP, mesaj dur pentru Ion Țiriac: „Duceți-vă acasă, sunteți depășit!”

Gazetarul și-a continuat atacul furibund asupra miliardarului. Acesta a caracterizat declarațiile făcute de Ion Țiriac drept cele mai „întristătoare” pe care le-a auzit de la acesta:

Nu știu cum poate să zică Țiriac asta, când a jucat până la o vârstă apropiată de cea a Serenei Williams. A jucat în Cupa Davis, a jucat simplu, pierzând aproape meci după meci. Îmi amintesc un meci jenant, pierdut cu Corrado Barazzutti, se încăpățâna să ocupe locul la simplu și a pierdut jenant!

Aș putea să-l intreb: ‘De ce mai comentează despre tenis, când are peste 80 de ani? Duceți-vă acasă, sunteți depășit, aveți peste 80 de ani.’ Nu, nu trebuie să-i spună nimeni asta domnului Țiriac, el poate să vorbească despre tenis până la adânci bătrâneți, cum și Serena Williams, și Roger Federer pot să joace în continuare. Dar oare a uitat de Kent Rosswell, Jimmy Connors, de Martina Navratilova, care juca meciuri de Grand Slam la vreo 45-46 de ani?
Este una dintre cele mai consternante și întristătoare declarații pe care am auzit-o de la Ion Țiriac și mă bucur că Serena l-a contrazis în acest mod”, a concluzionat CTP.

Ion Țiriac, atacat dur de CTP
Ion Țiriac, atacat dur de CTP