Duckadam, atac la FCSB. ”Trebuie urgent întăriri. Banca de rezerve, una dintre cele mai slabe din Superliga”. Exclusiv

Alex Vartolomei 26.09.2023, 20:49

Helmut Duckadam a fost prezent în platoul emisiunii PlaySport Live și a discutat despre situația actuală a FCSB-ului și lotul actualului lider din Superligă.

Portarul care a intrat în istoria fotbalului după ce a parat patru penalty-uri în finala Cupei Campionilor din 1986, pe care Steaua a câștigat-o împotrvia Barcelonei, la Sevilla, a menționat că FCSB-ul este cea mai în formă echipă și are șanse foarte bune la titu, dacă-și menține ritmul actual.

”E cea mai în formă echipă. Șut a marcat, Olaru e într-o formă foarte bună, Compagno, nu mai vorbesc, n-am înțeles de ce a fost schimbat la hermannstadt, putea aduce un plus pe final, dar sunt strategiile lor”, a spus Duckadam.

Fostul mare portar a precizat în cadrul emisiunii unde ar mai trebui formația roș-albastră să lucreze pentru a putea câștiga titlul.

”Este o candidată clară la titlu, dar trebuie întăriri la iarnă cu 3, 4 jucători cel puțin deoarece banca de rezerve este una dintre cele mai slabe din campionat. E foarte greu să vinzi acum, trebuie să arăți la echipa națională. Să joci, să dovedești, am ieșit din Europa, deci e mai greu să te vadă cineva”, a adăugat legenda clubului roș-albastru.

Helmut Duckadam consideră că sunt deja trei echipe care au locul asigurat în Play-off. FCSB, CFR și Rapid au fost cele trei echipe menționate drept certitudini atât pentru play-off, cât și pentru lupta pentru podium. De asemenea, crede că lupta pentru celelalte trei locuri rămase disponibile este deschisă și pot apărea surprize multe în sezonul acesta.

”Va fi o bătaie mare pentru playoff. Sunt deja trei echipe pe care eu le văd acolo, FCSB, CFR și Rapid. Pentru celelalte trei locuri va fi bătaie mare. Eu cred că vor fi mari surprize. Cine s-ar gândi la Oțelul, la Hermannstadt și mai e Iașiul. Care, dacă va face niște transferuri la iarnă poate va da lovitura”, a adăugat Helmut Duckadam.

Urmăriți Playsport.ro și pe