Duckadam cere verdictul în războiul pe inima Stelei: „Să se termine odată și să poată juca și FCSB pe Ghencea. E păcat, se degradează stadionul ăla!” VIDEO EXCLUSIV

Alex Matei 17.03.2023, 22:40
Duckadam cere verdictul în războiul pe inima Stelei: „Să se termine odată și să poată juca și FCSB pe Ghencea. E păcat, se degradează stadionul ăla!” VIDEO EXCLUSIV

Helmut Duckadam vrea ca pe 28 martie să afle sentința în disputa dintre FCSB și CCA pentru palmaresul Stelei.

Portarul de legendă al roș-albaștrilor crede că după ce instanța se va pronunța, FCSB va putea juca, în sfârșit, pe noul stadion Steaua.

„FCSB e continuatoarea pe plan sportiv. Restul, cu actele, nu știu. Ar trebui să se ia o hotărâre, cu toate că marea problemă e cum o iei. O iei pe baza unor acte, a unor înscrisuri, sau o iei pe plan sportiv. FCSB a fost recunoscută de-a lungul anilor, a făcut performanță în Europa, a fost în semifinalele Cupei UEFA. A avut rezultate foarte bune pe plan european la un moment dat. Sau, ce faci? O întorci în aer câțiva ani?

Nu știm ce vor hotărî judecătorii, dar trebuie să se termine odată. Și FCSB trebuie să poată să joace în Ghencea pentru că e păcat de acel stadion, deja se degradează”, a spus Duckadam în exclusivitate pentru PlaySport.

Eroul de la Sevilla a dezvăluit și dialogul pe care l-a avut cu unul dintre colegii săi de generație, acum susținător al CSA. Duckadam mărturisește că nu înțelege motivul pentru care clubul Armatei nu s-a organizat legal astfel încăt să obțină dreptul de promovare în Superligă.

„E păcat. Am vorbit cu un fost coleg care e de partea CSA în disputa asta. Mi-a zis că nu se duce la meciuri pentru că nu sunt cu miză. Mergi să vezi CSA cu Dejul ca să ce? Să vezi dacă joacă sau nu joacă meciul?”, a comentat Duckadam.

„Tot conflictul pleacă de la poziționarea față de patornul Stelei, Gigi Becali, care a greșit și el în foarte multe rânduri. Dacă el era mai diplomat, cred că nici aceste procese nu mai ajungeau în faza aceasta. Am stat și eu în tribună alături de Belodedici, alături de Talpan, la foarte multe jocuri. Venea cu noi în lojă, acolo, îl cunoșteam. Fanii nu sunt scindați. Scindată e doar galeria. O parte dintre suporteri e cu CSA Steaua, cei din Peluza Sud”, a completat fostul goalkeeper.

Duckadam, invitat în fiecare săptămână la PlaySport Live

Helmut Duckadam e transferul stelar pe care PlaySport îl face pentru playoff-ul din Liga 1. Săptămânal, legenda Stelei va comenta cele mai importante subiecte ale săptămânii alături de Sorin Chiriac. Următoarea apariție a lui Duckadam în platoul PlaySport Live e marți, de la 6 seara. Emisiunea se vede live pe youtube, facebook și pe playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe