Duckadam surprinde: ”CFR e favorită la titlu”. Care sunt argumentele fostului mare portar

Gabriel Peneș / 08.02.2021, 21:37
Duckadam surprinde: ”CFR e favorită la titlu”. Care sunt argumentele fostului mare portar

„Eroul de la Sevilla” este critic cu fosta lui echipă. Duckadam surprinde: ”CFR e favorită la titlu”. După înfrângerea surprinzătoare cu Academica Clinceni, fostul mare portar n-o vede pe FCSB într-o situație prea roz. Care sunt argumentele fostului mare portar? Lipsa jucătorilor „de echipă”, în ciuda valorii lor individuale.

Duckadam surprinde: ”CFR e favorită la titlu”

Duckadam surprinde: ”CFR e favorită la titlu”. Fostul președinte de imagine al celor de la FCSB este sceptic în privința șanselor pe care formația patronată de către Gigi Becali la nutrește la cununa cu lauri. Și asta din cauza degringoladei de acolo. Concret, fostul mare portar spune că FCSB are în lot mulți jucători de valoare, dar care nu știu să joace ca o echipă.

Eu am tras un semnal de alarmă înaintea meciului, așa că n-am fost surprins de eșecul suferit de FCSB cu Clinceni. S-a văzut și în acest meci, FCSB nu are cu adevărat o echipă și toți jucătorii încearcă să rezolve fazele individual”, a spus Duckadam pentru ProSport, citat de digisport.ro.

Care sunt argumentele fostului mare portar

Argumentele lui Duckadam au în vedere și experiența superioară a echipei clujene. El crede că, mai ales după ultimele transferuri, actuala campioană are șanse mari să își păstreze titlul și în acest sezon.

La cum arată lucrurile, cred că FCSB o să piardă până la urmă și acest campionat. CFR este o echipă mai experimentată, am văzut și ultimele transferuri pe care le-au făcut. Cred că a devenit favorită la titlu după victoria celor de la Clinceni”, a mai spus Duckadam.

În privința pierderii unui jucător ca Dennis Man și posibila criză datorată acestui lucru, „eroul de la Sevilla” e convins că nu aceasta e problema din jocul FCSB.

Transferul lui Man nu e o problemă, nu de asta au pierdut. Altele sunt problemele acolo. Cred că Moruțan a pierdut 30 de mingi în prima repriză. Am mai spus-o și o repet și cred că s-a convins toată lumea: FCSB n-are jucători de echipă”, a adăugat Helmut Duckadam.

Duckadam surprinde: ”CFR e favorită la titlu”. Care sunt argumentele fostului mare portar
Duckadam surprinde: ”CFR e favorită la titlu”. Între timp, fanii roș-albaștri fac acuzații incredibile: a „trântit” FCSB meciul cu Clinceni?

Acuzații incredibile: a „trântit” FCSB meciul cu Clinceni?

Fanii roș-albaștrilor au luat foc după ce echipa lor a fost învinsă de Academica Clinceni și acum e în pericol să piardă prima poziție a clasamentului. Ultrașii s-au revoltat și lansează acuzații incredibile pe rețelele sociale. Aceștia îi suspectează pe jucătorii lui Toni Petrea de un aranjament cu adversarii. Acuzații incredibile: a „trântit” FCSB meciul cu Clinceni? Reacțiile fanilor au fost extrem de dure. S-au luat de jucătorii lui Toni Petrea și îi acuză pe față de blat. Nici patronul Gigi Becali nu a scăpat de furia fanilor, care au luat cu asalt pagina de socializare a clubului.

Și încă o dată un meci a fost distrus de strategia marelui antrenor Becali. Oarba după tine că ne-ai mâncat ficații.
Au nevoie de Clinceni în play-off.
Au făcut surpriza sezonului? S-au făcut de râs în fața unei echipe de pensionari.
La Clinceni le dădeam gol și cu spatele, clar a fost blat.
Nu vreau să dau cu presupusul, dar tare îmi e că Clinceni intră în play-off, unde dau 6 puncte FCSB-ului”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor, a scris playsport.ro.