Duelul milionarilor. McGregor, ironic la adresa lui Messi: În două luni am luat salariul său pe un an

Olteanu Ștefan / 01.09.2021, 17:50

Conor McGregor se pare că are o nouă dispută personală, însă de această dată cu Leo Messi. Mai exact, după ce i-a promis lui Cristiano Ronaldo că îl va bate la încasări în topul Forbes, irlandezul vrea acum să îl bată și pe Messi. În stilul caracteristic, McGregor a început deja lupta, pe rețelele de socializare.

McGregor, „avertisment” pentru Messi pe rețelele de socializare

La fel cum a promis că îl va învinge pe Cristiano Ronaldo, Conor McGregor anunță acum că îl va bate și pe Leo Messi. Nu este vorba despre o luptă în cușcă, ci despre o luptă a încasărilor financiare. În anul 2020, Conor McGregor a fost cel mai bine plătit sportiv din lume. O performanță uriașă, având în vedere că irlandezul vine din luptele în cușcă, un sport devenit popular la nivel mondial destul de recent. Doar în 2020, luptătorul MMA a strâns 180 de milioane de dolari. Niciun alt sportiv nu s-a putut lăuda cu o asemenea performanță. Locurile doi și trei au fost ocupate de cei doi mari rivali din fotbal, Leo Messi și Cristiano Ronaldo. Messi a strâns 130 de milioane de dolari, cu 10 mai mult decât Ronaldo. Portughezului i-au intrat în conturi „doar” 120 de milioane de dolari, în 2020.

Conor McGregor a reacționat după transferul lui Messi la PSG: „În două luni am luat salariul lui pe un an”

Aparent, Conor McGregor este un mare fan al lui Sergio Ramos, respectiv PSG. Irlandesul s-a pozat în tricoul formației de pe Parc des Princes și a avut un mesaj surprinzător. I-a lansat o provocare lui Leo Messi și l-a ironizat în același timp:

Sunt în Beverly Hills și îl susțin pe fratele meu Sergio Ramos la Paris Saint Germain. Este nebunesc cum această echipă a adus toți acești jucători incredibili și atât de repede. Messi câștigă 75 de milioane de dolari, în afara bonusurilor. Va fi greu de bătut anul acesta în Forbes fără să îmi mai programez o luptă.

Dar nu mă excludeți încă. Suntem doar de două luni în noul an fiscal Forbes și am deja salariul său pe un an în cont”, a scris Conor McGregor, pe pagina personală de Instagram.

Conor McGregor l-a avertizat pe Cristiano Ronaldo în trecut: „O voi face!”

În urmă cu mai bine de 4 ani, când era încă departe de succesul de astăzi, Conor McGregor îi făcea o promisiune nebună lui Cristiano Ronaldo. Se întâmpla în 2017, când portughezul a mers la sala de antrenament a lui McGregor pentru a-l cunoaște. Cristiano Ronaldo era deja în apogeul carierei atunci și s-a lăudat, în glumă, cu avionul său particular. De asemenea, Ronaldo ocupa pe atunci prima poziție în Forbes, în clasamentul celor mai bine plătiți sportivi. În schimb, în 2017, Conor McGregor ocupa doar poziția 35 în acest clasament.
„Te voi depăși”, i-a spus McGregor lui Ronaldo atunci, iar răspunsul portughezului nu a întârziat să vină: „Nu ai nicio șansă!”.
În 2020, Conor McGregor s-a ținut de promisiune și l-a depășit pe Cristiano Ronaldo. Deși l-a depășit și pe Leo Messi în același an, se pare că în 2021 irlandezul are o nouă dispută cu starul PSG-ului.

Conor McGregor e în continuare suspendat din UFC

După înfrângerea zdrobitoare împotriva lui Dustin Poirier, la UFC 264 (11 iulie 2021), Conor McGregor a primit o nouă suspendare de 6 luni. Irlandezul a suferit o fractură la piciorul stâng, iar accidentarea a dus la suspendarea respectivă.
În acest context, Conor McGregor are șanse minime să revină în cușcă în anul 2021. De asemenea, recent el posta și un mesaj în care își anunța revenirea pentru anul viitor.

2022. Îmi revin repede! Lucrez cu cea mai bună echipă pe care banii o pot cumpăra. Mă întorc în cel mai scurt timp, momentan sunt blocat”, spunea McGregor pe rețelele de socializare.

Irlandezul plănuiește să aibă o a patra luptă cu Dustin Poirier. În acest moment, scorul victoriilor este de 2-1 în favoarea americanului.

Conor McGregor, declarații halucinante la adresa rivalului Khabib Nurmagomedov! Irlandezul și-a dat seama de prostie și a șters imediat postarea.