Dumitru Dragomir a izbucnit în plâns când a vorbit despre acest subiect: „Să-l roage pe Doamne – Doamne să mă trimită lângă el”

Moldoveanu Camelia / 29.10.2021, 09:04
Dumitru Dragomir a izbucnit în plâns când a vorbit despre acest subiect: „Să-l roage pe Doamne – Doamne să mă trimită lângă el”

Dumitru Dragomir a rememorat un episod tragic, motiv pentru care a izbucnit în plâns chiar în direct. Au trecut aproape 35 de ani de la acea cumplită întâmplare, însă fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu poate trece peste.

Este vorba despre fiul trecut în neființă la doar 18 ani, în timp ce dormea. Bogdan Dragomir, celălalt fiu al fostului președinte LPF, era lângă fratele lui când a avut loc totul.

Dumitru Dragomir: „Nu poți să fii niciodată fericit în viață”

Fostul președinte LPF a izbucnit în lacrimi în timp ce a povestit cum i-a murit unul dintre copii la doar 18 ani. Dumitru Dragomir a mărturisit că acesta este cel mai mare regret al lui.

Cel mai mare regret al vieții mele este că mi-a murit fiul meu la 18 ani. În rest, nu am regrete în decursul vieții. Nu ține de noi, ține de Doamne-Doamne, dar… o să îl întreb pe Gigi Becali… Acum, să vorbească cu Doamne-Doamne, dacă pot, eu știu, să mă duc și eu lângă fiul meu acolo. E imposibil să treci peste așa ceva. Nu poți să fii niciodată fericit în viață. Poți să le ai pe toate, pe toate, pe toate. Ai ceva care îți lipsește.

Dacă muncești, uiți. Cel mai mare lucru pe care l-a dat Dumnezeu pe pământ e uitarea. Dacă nu dădea uitarea, muream. Păi, de asta am și plecat de la Brașov. Eu nu aș fi plecat de la Brașov cu familia mea. Păi, stăteam toată ziua la cimitir. Asta este. Ăsta este cel mai mare regret, că nu am putut să îl văd și pe el realizându-se.

„Dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine?”

Vizibil tulburat și îndurerat, chiar și după aproape 35 de ani de la evenimentul care i-a marcat familia, Dumitru Dragomir încă se întreabă de ce a trecut printr-o astfel de tragedie. În același timp, el a recunoscut că soția a fost cea mai afectată de pierderea fiului lor.

I-a venit noaptea în somn să vomite, a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan (n.r. celălalt fiu) în pat. Eu am fost mai tare decât soția. Eu sunt un om puternic, trecut prin viață, prin necazuri. Păi, în ultimii 24 de ani am fost numai în procese.

Eu mai zic în felul următor: dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine, care eram un păcătos, și de ce l-a luat pe fiul meu, care era pur ca apa distilată? Dacă există Dumnezeu, de ce ia acum atâția oameni nevinovați?”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport.