Dumitru Dragomir, atac fără precedent la adresa fotbaliștilor români: ”Parcă sunt avortați. Avem țara plină de jucători de pluton”

Alex Matei 31.05.2023, 11:31
Dumitru Dragomir, atac fără precedent la adresa fotbaliștilor români: ”Parcă sunt avortați. Avem țara plină de jucători de pluton”

Dumitru Dragomir (77 de ani) este convins că fotbalul românesc este în dezvoltare și crede că peste câțiva ani Superliga va fi un campionat puternic, dar nu este mulțumit de evoluția multora dintre jucătorii din actuala generație.

Dragomir: ”Mihăilă e mai mult accidentat”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, care ”nu l-a iertat” nici pe Florin Talpan, a lansat un atac fără precedent mai ales la adresa celor care evoluează în prezent în Serie B.

”Parcă sunt avortați când aleargă. Se dau numai accidentați. Mihăilă e mai mult accidentat.

Sunt de categoria a doua, n-au nicio valoare nicăieri. Poate doar Drăgușin să aibă altă valoare, dar să-l vedem să joace mai mult”, a spus Dragomir, la Fanatik.

Cum a răspuns Dragomir la întrebarea ”Cine e mai bun, Răzvan Marin sau Cicâldău?”

”Corleone” a răspuns sincer și când a fost întrebat cine dintre Răzvan Marin și Alex Cicâldău este mai bun. ”Niciunul! Avem țara plină de jucători de pluton.”

Dragomir a spus, la final, și cine sunt fotbaliștii de acum din Superliga care-i plac și în care își pune mari speranțe. ”Îmi pn mari speranțe în cei trei-patru de la Hagi. Mazilu, Borza, Băluță, Louis Munteanu. Și Grameni este interesant, dar nu știu cum stă cu capacitatea de efort”, a completat Dragomir.

Urmăriți Playsport.ro și pe