Dumitru Dragomir, dezvăluiri impresionante. Motivul pentru care a renunțat la a mai bea alcool

Giosanu Catinca / 06.12.2021, 22:36
Dumitru Dragomir, dezvăluiri impresionante. Motivul pentru care a renunțat la a mai bea alcool

Se spune că fiecare om are un viciu. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, nu consumă alcool și nici nu fumează. Ex-oficialul a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la a mai bea alcool.

Dezvăluiri incendiare cu Dumitru Dragomir

Ajuns la 75 de ani, Dumitru Dragomir a avut un moment de sinceritate în care a recunoscut cu franchețe câți bani câștigă din pensie.

Un pic peste 120 de milioane de lei, mi-au tăiat 70 de milioane din pensia specială. Păcat, erau buni și ăia. Nici pe ăștia nu-i consum. Eu mănânc foarte puțin, nu beau, mă mai duc cu diverși tineri la o cafea sau cu Viorel Păunescu, ori la Adrian Thiess, „La Boschetărie”, așa-i zice restaurantului, și mănânc gratis. Stau pe șantier toată ziua, chiar și-n frig, afară, pe un scaun, dar ce bine e! Dacă mi-e frică de ceva, mi-e frică de sărăcie! Munceam de mic de când răsare soarele.”, a declarat Dumitru Dragomir, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

„Mama mi-a băgat o țigară aprinsă pe gât”

Ulterior, cel poreclit „Corleone” în lumea fotbalului și-a adus aminte de vremea tinereții lui și a dezvăluit că nu obișnuiește să consume alcool sau tutun. Motivul, este unul pe cât de haois, pe atât de înspăimântător.

Aveam vreo 10 ani când mi-a băgat mama o țigară aprinsă pe gât după ce m-a prins fumând. Legat de băut, la Bălcești, la o pomană, mi-au dat copiii să beau țuică. Am băut, m-am îmbătat, am vomitat și n-am mai pus băutură în gură de-atunci!”, a povestit Dragomir pentru sursa anteior citată.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a mai spus și că a plecat de acasă când avea 14 ani.

Am fugit de acasă din cauza sărăciei și a muncii. De când se lumina și până apunea soarele, trebuia să muncesc. Am făcut bine că am plecat de acasă. Nu m-am întors tot acasă, până la urmă?! Dar eram un rebel. Un copil rebel. Am fost născut într-o comună, Bălcești, cu mulți copii isteți. Eu m-am înconjurat toată viața de oameni deștepți, până la vârsta asta.”, a continuat umitru Dragomir.

Potrivit unei mai vechi declarații de avere, Dumitru Dragomir deținea un teren de 5.000 de metri pătraţi în Pantelimon, două apartamente şi o casă în Bucureşti, trei vapoare pe Herăstrău, bijuterii de 200.000 de euro, ceasuri de 50.000 de euro şi tablouri de 100.000 de euro. Averea familiei e administrată de fiul său, Bogdan Dragomir.