După câteva pase oferite în China, Nicolae Stanciu avertizează că a intrat pe „modul Luka Modric”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.06.2022, 16:58
După câteva pase oferite în China, Nicolae Stanciu avertizează că a intrat pe „modul Luka Modric”

Nicolae Stanciu a prins aripi după începutul excelent înregistrat la Wuhan Three Towns FC. După ce a ajuns la trei goluri și trei pase decisive pentru echipa nou-promovată în Superliga din China, mijlocașul central în vârstă de 29 de ani a început să se compare deja cu unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume pe această poziție, croatul Luka Modric, de la Real Madrid.

Nicolae Stanciu a fost titular în ultimul meci jucat de formația din Wuhan în campionat, victoria cu 2-1 contra celor de la Shanghai Port. El a central excelent la golul doi, marcat de Hang Ren, și a fost înlocuit în prelungirile partidei.

Nicolae Stanciu a reușit o nouă pasă de gol în China și s-a comparat cu Luka Modric după meci

După meci, Nicolae Stanciu a simțit nevoia să se bucure alături de fanii săi de faza la care și-a arătat calitatea exclentă de a pasa decisiv. El a postat pe Instagram faza acelui gol, dar și o altă fază, când a dat o pasă genială, cu exteriorul, dar coechipierul său a ratat din poziție foarte bună. Și a anunțat că este pregătit să ofere mai des astfel de momente, asemenea lui Luka Modric și Constantin Budescu, jucători renumiți pentru astfel de reușite în timpul meciurilor.

Am intrat pe modul Constantin Budescu şi Luka Modric!”, a scris Nicolae Stanciu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicolae Stanciu (@nicolaestanciu_7)

Mijlocașul român este pe val în China în acest început de sezon

Nicolae Stanciu reprezintă unul dintre motivele principale pentru care Wuhan Three Towns FC, deși nou-promovată, a reușit un start excelent de campionat în China. Echipa din orașul care a generat pandemia de Covid-19 se află pe primul loc, cu 13 puncte obținute după primele 5 etape.

Iar golurile și pasele decisive reușite de internaționalul român au contribuit decisiv la aces parcurs. Astfel, se poate spune că transferul lui Nicolae Stanciu, care a fost anunțat la momentul respectiv în exclusivitate de PlaySport, este, cel puțin până acum, unul excelent pentru Wuhan Three Towns FC. Chinezii au plătit 4 milioane de euro pentru a-l transfera pe român de la Slavia Praga, potrivit Transfermarkt.

Cu toate că este extrem de apreciat în China, Stanciu a fost „sărit din schemă” de Edi Iordănescu la echipa națională pentru primele 4 meciuri din ediția din acest an a Nations League. Selecționerul a considerat că mijlocașul central nu a adunat suficiente meciuri, după ce startul campionatului chinez a fost amânat cu mai multe săptămâni din cauza unor noi probleme puse de virusul SARS-CoV-2.

EXCLUSIV. Cariera lui Nicolae Stanciu la națională, în pericol: „Lucrul ăsta te distruge. Am pierdut un jucător bun!”