După ce Hagi a scos Farul din lupta pentru titlu, Popescu îl contrazice public: “Ne vom bate iar la campionat”

Bogdan Solomon 21.09.2023, 17:09
După ce Hagi a scos Farul din lupta pentru titlu, Popescu îl contrazice public: “Ne vom bate iar la campionat”

Chiar dacă Gică Hagi a scos Farul din lupta pentru titlu, în birourile clubului speranța nu s-a năruit. Stă mărturie reacția lui Gică Popescu, cel care l-a contrazis public pe managerul tehnic.

Hagi a scos Farul din lupta pentru titlu, dar Popescu îl contrazice

Fostul căpitan al Generației de Aur și-a exprimat convingerea că formația de la malul Mării, în cadrul căreia ocupă funcția de președinte, va avea un cuvânt greu de spus în ceea ce privește bătălia pentru supremație. La ora actuală, ecartul față de liderul FCSB este de 12 puncte, dar speranțele se îndreaptă în mod special spre Louis Munteanu, văzut drept o soluție și pentru echipa națională în viitorul nu foarte îndepărtat.

„Spun cu tărie că Farul intră în play-off. Nu se pune problema să nu intrăm. Avem valoare și ne vom bate la titlu. Chiar dacă unii nu ne dau mari șanse după debutul de campionat, noi suntem campionii en-titre. Și putem să reedităm performanța din sezonul trecut, avem valoare.

Louis Munteanu este unul din atuurile noastre. E un atacant de viteză, cu simțul porții. Dă gol din orice pozitie, trebuie doar să fie serios. Îl văd la națională în viitorul apropiat”, a declarat Gică Popescu pentru iamsport.ro.

„Regele” nu mai speră la titlu: „S-a pierdut”

Imediat după fluierul final al meciului pierdut în fața FCSB-ului, scor 0-1, Gică Hagi a afirmat cu tărie că echipa sa a risipit orice șansă de a cuceri cel de-al doilea titlu consecutiv. L-a scos din minți și penalty-ul acordat roș-albaștrilor, convins că a fost vorba despre o simulare.

„Viața e făcută din două lucruri. Nu o să stau să mă agăt de lucruri. Dacă e așa cum ni s-a transmis. Din simulare s-a dat penalty. Trebuia să jucăm mai bine, dacă eram noi. Eu cred că am făcut un meci bun, dar nu cum am vrut eu. Eu am conducere, să iasă în față să vorbească. Era o simulare clară și s-a dat penalty. Mai există respect? Eu vreau să mă uit la ale mele. Important e să ai gândul să marchezi, dar asta este.

Am primit cartonaș galben la primul fault. Au primit 100 de faulturi. Dacă așa am fost arbitrați acasă. Înseamnă că există ceva în care sunt depășit de situație. Ai mei au avut situații, s-au precipitat. Știam că puteam să marcăm, dar nu am marcat. Când joci cu echipe bune, trebuie să marchezi. Nu pot să-i încurajez dacă am pierdut meciul. Nu-i cert. Facem analiză la cald. Vrem, nu vrem, trebuie să mergem înainte.

În momentul de față ne odihnim. Trebuie să ne reculegem. Campionatul s-a pierdut, la ce am văzut în seara asta. Acum stăm să evaluăm? Vă dați seama cât de greu poate să fie. Niciun meci nu e ușor. Trebuie să fii mai bun decât adversarul. Trebuie să știi să gestionezi lucrurile. Trebuie să începem să jucăm bine”, a spus „Regele” la flash-interviu.

Urmăriți Playsport.ro și pe