După încă o minune în Superligă, Măldărăşanu jubilează: „Povestea continuă”

George Drafta 20.12.2022, 23:11
După încă o minune în Superligă, Măldărăşanu jubilează: „Povestea continuă”

Deşi juca împotriva unei echipe supermotivate care îşi dorea victoria pentru a termina anul în fruntea clasamentului, nou-promovata a dat lovitura şi a încheiat un an foarte bun pe loc de play-off.

Cele trei puncte i-au ajutat pe Bejan & Co să o depăşească pe Sepsi şi să ierneze pe poziţia a 6-a. Un parcurs la care nici cei mai fideli fani ai roş-negrilor nu se gândeau.

„Este un rezultat neaşteptat, sunt campioni, au câştigat meciul tur de maniera în care au făcut-o. Felicit băieţii, au dat totul pentru fiecare metru de teren, au crezut până la capăt. Era normal să batem în careu pentru că eram cu un om în plus, ne-a ieşit.

Toţi ne studiem unii pe ceilalţi , depindem de detalii, de decizii, a trebuit să improvizăm. Ne-am dublat bine, am avut momente când am suferit, au crezut la fel cum s-a întâmplat pe început de sezon când am marcat multe goluri pe final de meci”, a fost analiza meciului făcută după ultimul fluier de Marius Măldărăşanu.

Tehnicianul speră să aibă în 2023 măcar realizările extraordinare din anul care se încheie.

Sibienii au avut o primă parte de sezon în care au surprins pe toată lumea
Sibienii au avut o primă parte de sezon în care au surprins pe toată lumea

„Povestea continuă. Un an extraordinar, cu un play-off excelent în Liga 2 şi acest parcurs foarte bun, chiar dacă se putea şi mai mult. O să fie sărbători fericite, sper să fim mai buni, pentru că în perioada asta suntem altfel cu toţii. Dar de la 1 ianuarie revenim la frustrări, la reproşuri, îmi doresc un an cel puţin la fel de bun ca acesta.

Încă o dată am mai spus-o nu este normal să vorbesc despre partea financiară, suntem în regulă, sunt salariile la zi , sunt cesiuni pe bonusurile de promovare. Lucrurile sunt aşa cum trebuie, nu neapărat că rezultatele au venit pe fondul stabilităţii, este doar o coincidenţă”, a încheiat fostul rapidist.

Omul orchestră

Daniel Paraschiv a fost surpriza sibienilor din prima parte a sezonului. Atacantul ar putea părăsi gruparea ardeleană în această pauză competiţională.

Paraschiv a reuşit 9 goluri în primele 21 de etape ale stagiunii © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Paraschiv a reuşit 9 goluri în primele 21 de etape ale stagiunii © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Un rezultat neaşteptat, dar noi am crezut în victorie, nu am tras de timp, e important că reuşim să facem rezultate cu echipele bune şi sper să ne descurăcm la fel de bine în cotninuare chiar dacă luăm vacanţă acum.
Suntem puţini, dar ambiţioşi, iar băieţii reacţionează foaret bine la indicaţii, sunt şi băieţi inteligenţi.

Mă bucur că ne-a ieşit acest sistem şi plecăm cu trei puncte de pe terenul campioanei. Cred în acest grup, consider că am avut o parte a campionatiului foarte bună, sper să fie la fel de bine, mai ales că ne-am întors acasă şi ne-am recăpătat încrederea cu aceste două victorii”, a declarat atacantul după succesul din Gruia.

Urmăriți Playsport.ro și pe