După Mbappe, Real Madrid a ratat încă un transfer stelar! Oferta de 120 de milioane, refuzată: „E de neatins”

Moldoveanu Camelia / 27.05.2022, 16:31
După Mbappe, Real Madrid a ratat încă un transfer stelar! Oferta de 120 de milioane, refuzată: „E de neatins”

Real Madrid a ratat încă un transfer extrem de important. După refuzul lui Kylian Mbappe, Florentino Perez a încasat încă o lovitură dureroasă. „Galacticii” au „pus pe masă” 120 de milioane de euro.

Real Madrid l-a ratat pe Mbappe, dar și pe alt fotbalist important

În ciuda faptului că toate drumurile păreau să ducă la Madrid, Mbappe s-a decis în ultimul moment să rămână la PSG. După cum a dezvăluit mama starului francez, ofertele au fost asemănătoare.

În această situație, Real Madrid s-a reorientat către Italia, mai exact către AC Milan. Ținta a fost chiar Rafael Leao, portughezul în vârstă de 22 de ani care a făcut un sezon excepțional în tricoul campioanei Italiei.

Florentino Perez ar fi fost dispus să plătească nu mai puțin de 120 de milioane de euro pentru transfer, însă a primit un răspuns neașteptat chiar din partea lui Paolo Maldini. Auzind zvonurile apărute în presă, oficialul celor de la AC Milan a avut următoarea replică pentru Real Madrid:

În contractul lui Rafa Leao există o clauză de reziliere în valoare de 150 de milioane de euro, dar în acest moment e de neatins”, a spus Maldini în Gazzetta dello Sport.

AC Milan plănuiește să reînnoiască înțelegerea cu Leao până în 2026. Portughezul a marcat în acest sezon nu mai puțin de 14 goluri și a oferit 12 pase de gol. Pe Transfermarkt.com Rafael Leao este cotatla 50 de milioane de euro.

 „Mi-am dorit să îl sun pe Florentino Perez”

Ademenit în Spania de colegul și prietenul Karim Benzema, Mbappe spune că l-a sunat pe Florentino Perez pentru a-i explica alegerea sa.

„A fost o decizie dificilă. Am avut nevoie de timp pentru a lua cea mai bună decizie posibilă. Cu presiunea nu am o problemă, o am de la vârsta de 14 ani. Voi rămâne un fotbalist, nu voi trece mai departe de această funcție.

Da, anul trecut am vrut să plec, dar situațiile sunt diferite cum. Franța este țara în care îmi doresc să trăiesc, este țara mea. Și clubul vrea să schimbe multe lucruri din punct de vedere sportiv, iar povestea mea aici nu s-a încheiat.

Am luat decizia de a rămâne săptămâna trecută. Am vrut să oferim o surpriză. Mi-am dorit să îl sun pe Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, pentru a-l informa, având în vedere că sunt om respectuos.

Suporterii lui Real Madrid m-au văzut mereu drept unul de-al lor. Sper că vor înțelege că îmi doresc să rămân în țara mea. Le înțeleg dezamăgirea, dar vrea să duc Franța la înălțime”, a spus Kylian Mbappe, citat de L’Equipe.