După meciul superb făcut cu Rapid, David Miculescu are un preț special pentru Gigi Becali. Mesajul a fost scurt și clar

Radu Bordei 30.01.2022, 08:17
După meciul superb făcut cu Rapid, David Miculescu are un preț special pentru Gigi Becali. Mesajul a fost scurt și clar

David Miculescu a reușit un nou meci bun, contra celor de la Rapid. Chiar dacă nu a marcat, tânărul atacant al bănățenilor a reușit câteva execuții spectaculoase, doar paradele lui Horațiu Moldovan au salvat Rapidul. Fotbalistul este dorit de Gigi Becali, care a și făcut ofertă pentru el.

Conducerea celor de la UTA nu vrea să lase jucătorul să plece, decât în condițiile dorite. Arădenii i-au stabilit deja un preț „bijuteriei” din Banat. Este un preț pe care finanțatorul celor de la FCSB nu va fi dispus să îl plătească.

David Miculescu are un preț special. Cât trebuie să plătească o echipă pentru a-l transfera pe atacantul celor de la UTA

Gigi Becali nu dorea să ofere mai mult de 600.000 de euro, sumă pentru care arădenii nici nu discută. Impresarul Bogdan Apostu a anunțat care este prețul corect pentru jucătorul de 20 de ani.

UTA va decide ce vrea să facă, mai ales că play-off-ul este departe. Oferte vor fi, mai ales pentru Miculescu, nu asta este problema. Este posibil ca să se decidă că, pentru suma corectă, jucătorul poate pleca, chiar dacă jocul va suferi. Dar va fi undeva la un milion de euro, așa am înțeles. Au fost destule oferte, nu doar de la domnul Becali, dar asta este decizia celor de la UTA. Asta este suma, nu mai este loc de comentarii, a explicat Apostu.

Anunțata mutare a lui Roger, la CFR Cluj, încă nu s-a oficializat. Brazilianul era așteptat la vară în Gruia, dar ar putea pleca chiar mai repede.

Cred că, pentru câteva sute de mii, Roger pleacă. Doar așa, altfel UTA preferă să îl păstreze, să ajute echipa să se claseze cât mai sus. Asta poate aduce o sumă mai mare, de la televiziuni, a declarat Bogdan Apostu

UTA, tot mai departe de play-off. Arădenii n-au bătut Rapidul, deși au condus și au avut și om în plus

Arădenii nu renunță la lupta pentru play-off chiar dacă nu au mai câștigat de mult timp. Arădenii joacă bine, ratează mult, dar nu marchează. Și asta îi poate costa clasarea în primele 6 echipe ale campionatului.

Suntem foarte dezamăgiți pentru că am condus meciul și am avut și un om în plus. Vrem să câștigăm, cine nu vrea? Din păcate nu am reușit. Dacă avem atâtea ocazii și nu reușim să marcăm nu avem cum să ajungem în play-off, a declarat vedeta arădenilor, David Miculescu, la finalul partidei

Urmăriți Playsport.ro și pe