După Messi, și Neymar este alungat de la PSG. Fanii parizienilor, acasă la brazilian

George Drafta 04.05.2023, 17:31
După Messi, și Neymar este alungat de la PSG. Fanii parizienilor, acasă la brazilian

Messi nu este singurul jucător al lui PSG intrat în dizgraţia fanilor parizienilor.

După ce au amendat gestul argentinianului de a părăsi cantonamentul campioanei Franţei pentru o scurtă vizită în Arabia Saudită, fanii au ajuns şi în faţa imobilului în care stă Neymar.

Şi acolo şi-au manifestat nemulţumirea la adresa brazilianului. Pe care nu îl consideră implicat aşa cum ar trebui în viaţa echipei. Iar suporterii i-au cerut brazilianului să plece de la echipă după 6 ani petrecuţi pe Parc des Princes. Cel mai scump jucător din istoria fotbalului este în prezent în recuperare.

După o nouă accidentare suferită în partida cu Lille, câştigată de PSG în urmă cu două luni şi jumătate. Este foarte posibil ca sud-americanul în vârstă de 31 de ani să nu mai joace în acest final de sezon. Iar la sfârşitul său să se despartă de fosta vicecampioană a Europei.

Are cotă bună în continuare

PSG l-a păstrat pe Neymar în ciuda faptului că în mai multe rânduri s-a vorbit despre posibilitatea că el să fie vândut. Mai ales după repetatele accidentări şi prestaţiile care nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor conducerii şi a susţinătorilor  trupei din Hexagon.

Sursă foto: Imago/ Eurasia Sport Images
Sursă foto: Imago/ Eurasia Sport Images

Chiar şi aşa, mijlocaşul ofensiv rămâne o ţintă importtantă pentru unii dintre granzii de pe continent. Potrivit Fichajes trei formaţii din Premier League sunt gata să îl înregimenteze pe Neymar. Manchester United pare să fie în pole position, oferta lor fiind extrem de tentantă pentru starul naţionalei auriverde.

Vedeta este însă şi pe lista lui Guardiola, Manchester City încercând să creeze un atac letal format din Neymar şi Erling Haaland. Chelsea încearcă să răzbune un sezon ratat cu o stagiune următoare de excepţie. Iar unul dintre argumentele lodnonezilor ar fi transferul lui Neymar, cu şanse mai mari de reuşită după instalarea pe bancă tehnică a lui Mauricio Pochettino.

Urmăriți Playsport.ro și pe