După Moruțan, și Cicâldău e cu un pas „out” de la Galatasaray

Catinca Giosanu 26.07.2022, 23:11
După Moruțan, și Cicâldău e cu un pas „out” de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău se confruntă cu probleme la Galatasaray. Oficialii clubului vor să îl vândă pe internaționalul român. La ce echipă ar putea ajunge cunoscutul fotbalist.

Alexandru Cicâldău, „out” de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău nu ar fi printre preferații lui Okan Buruk, noul antrenor de la Galatasaray. Terhnicianul i-a pus gând rău jucătorului de națională.

Presa din străinătate notează că Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au șanse să plece de la Galatasaray în această vară.

Dezvăluirile lui Giovanni Becali

Okan Buruk este de părere că Olimpiu Moruțan ar trebui să plece la o altă echipă sub formă de împrumut. Formația din Turcia îi caută o altă echipă și lui Alexandru Cicâldău.

Jurnalistul turc Mehmet Ozcan susține că Alexandru Cicâldău a fost propus la Konyaspor, formație care a încheiat pe locul trei ultima ediție a primei ligi din Turcia și care joacă în preliminariile Conference League.

(n.r. despre situația lui Moruțan și Cicâldău) Antrenorul vrea să-i vadă. Nu ia o decizie deocamdată. Da, e perioadă de pregătire, antrenor nou, chiar dacă el îi știe ca jucători. Când îi antrenezi este altceva.”, a spus Victor Becali, conform digisport.ro.

Românul, dorit în Serie A

Cicâldău nu duce lipsă de oferte. Internaționalul român este dorit în Serie A. Cei de la Sampdoria și-au manifestat în trecut interesul pentru român. Italienii ar fi oferit, la un moment dat, în jur de 10 milioane de euro în schimbul compatriotului nostru. Atât de mult își doreau să obțină semnătura fostului jucător al lui Gigi Becali.

În ceea ce-l privește pe Olimpiu Moruțan, acesta are mari șanse să ajungă sub formă de împrumut la Kasimpașa. Gruparea din Istanbul a terminat sezonul recent încheiat pe locul 11 în Superliga Turciei.

Vom încerca să alegem ceea ce este cel mai bine pentru el. Poate că îi va fi mult mai bine să meargă să joace undeva timp de un an. Este cu adevărat talent, muncitor și are un caracter foarte frumos. Cu toate acestea, trebuie să meargă undeva și să își dovedească acea explozie.”, a declarat Okan Buruk, potrivit celor de la Aspor.

Urmăriți Playsport.ro și pe