Dur-Bozoancă, eroul Oțelului la primul succes! Dinamo, următoarea victimă: “Sperăm să luăm cele trei puncte”

Cristian Stan 22.09.2023, 20:28
Dur-Bozoancă, eroul Oțelului la primul succes! Dinamo, următoarea victimă: “Sperăm să luăm cele trei puncte”

Oțelul Galați s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la FCU Craiova, meci care a deschis etapa cu numărul 10 din Superliga.

Este prima victorie pentru trupa moldavă în acest campionat, una care l-a ”descătușat” și pe portarul Cosmin Dur-Bozoancă.

Le-a pus gând rău dinamoviștilor

Formația pregătită de Dorinel Munteanu a câștigat, în premieră, în prima ligă a României, scor 2-0, în Bănie. Kehinde Fatai și Ștefan Bodișteanu au reușit golurile echipei din Galați, însă și Dur-Bozoancă a avut niște parade pe cinste.

Portarul nou-promovatei este mulțumit de felul în care s-au comportat el și colegii săi, însă nu a ratat ocazia de a fi ironic cu adversarii.

Am făcut un meci bun, o primă repriză așa și asa. În a doua repriză am fost echipa mai bună. În afară de ultima ocazie, din minutul 94, nu știu dacă au mai avut vreo ocazie foarte mare. Mă bucur foarte mult că am câștigat, asta e tot ceea ce contează, și după atâtea rezultate de egalitate. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine, vin după o accidentare, vreau să-mi intru și eu în ritm ușor-ușor, e din ce în ce mai bine și sunt fericit pentru asta.”, a spus Dur-Bozoancă, la finalul partidei de la Craiova, la Digi Sport.

Pentru Oțelul Galați urmează în campionat un meci cu Dinamo, unul din care Bozoancă nu se mulțumește doar cu un nou rezultat de egalitate.

Victoria e importantă, foarte importantă. Aproape de la fiecare meci, am adunat ceva. Astăzi am adunat 3 puncte. Vine un meci în cupă, apoi jucăm acasă cu Dinamo și sperăm să luăm din nou cele trei puncte. (Ce v-a zis antrenorul?) Ne-a felicitat, e mândru de noi și ne-a zis că dacă avem încredere, putem bate pe oricine.”, a concluzionat portarul moldavilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe