Durere enormă pentru Simona Halep. Românca a spus totul într-un interviu la CNN: „Nu am știut cum să gestionez”

Giosanu Catinca / 21.05.2022, 15:12
Durere enormă pentru Simona Halep. Românca a spus totul într-un interviu la CNN: „Nu am știut cum să gestionez”

Simona Halep a recunoscut că a fost la un pas să se retragă din tenis, dar noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou (51 de ani), a determinat-o să-și continue cariera.

Simona Halep a fost la un pas de retragere

Jucătoarea de tenis din România, în vârstă de 31 de ani, a declarat că o discuție cu Patrick Mouratoglou a ajutat-o să treacă peste acest impas.

Constănțeanca a vrut să își agațe racheta în cui după accidentările suferite, dar noul ei antrenor a convins-o că trebuie să lupte în continuare pentru a-și atinge obiectivul.

Campioana noastră a dezvăluit sentimentele pe care le-a trăit după accidentarea suferită la Roma.

Am fost foarte aproape de retragere, pentru că m-am confruntat cu cea mai serioasă accidentare a carierei! Nu am știut cum să o gestionz, eram speriată și aveam încrederea scăzută, deoarece mă temeam că nu mai rezist fizic. A fost și pandemia, bulele de la turnee și chiar am suferit. Nu mai vedeam luminița de la capătul tunelului.”, a povestit fostul lider mondial, pentru CNN.

”Atunci când am încredere, pot face schimbări”

Patrick Mouratoglou a fost cel care a convins-o că merită să lupte în continuare.

El mi-a reaprins focul interior foarte repede! Nu mă așteptam, pentru că nu sunt atât de deschisă cu oamenii și am greu încredere în cineva. Dar atunci când am încredere, pot face schimbări! Metodele sale și modul în care vorbește cu mine mă fac să fiu mai profesionistă decât înainte. Muncind în fiecare zi, am șanse să revin în top.”, a mai spus jucătoarea din Constanța.

Acum, Halep se pregătește să ia cu asalt Grand Slam-ul de la Paris. Campioana noastră va debuta luni sau marți, la o oră care urmează să fie anunțată de către organizatori. Fostul lider mondial va trebui să treacă de croata Ana Konjuh (locul 66 WTA) în primul meci de la Roland Garros. Ulterior, ea se va lupta cu învingătoarea meciului dintre Zanevska și Zheng.

În turul trei, românca va da peste Jelena Ostapenko (locul 13 WTA). Și doar dacă va câștiga toate aceste meciuri, sportiva de la malul mării va juca cu poloneza Iga Swiatek.