Durerea enormă a româncei Simona Halep după retragerea de la Bad Homburg: „Îmi pare rău că am renunțat”

Moldoveanu Camelia / 24.06.2022, 19:26
Durerea enormă a româncei Simona Halep după retragerea de la Bad Homburg: „Îmi pare rău că am renunțat”

Simona Halep a decis să se retragă de la Bah Homburg din cauza unor probleme resimțite la nivelul gâtului. Campioana României le-a mărturisit fanilor cât de dureroasă a fost decizia de a nu juca împotriva Biancăi Andreescu în semifinale.

Mesajul campioanei Simona Halep pentru fani. Durerea enormă resimțită de româncă

Campioana Românie a trecut cu scorul de 6-0, 6-3 de Tamara Zidansek și nu s-a oprit aici. În sferturile de la Bad Homburg, Simona Halep a făcut încă un meci superb, închegat și cu foarte puține greșeli. Amanda Anisimova, ca și Tamara Zidansek, a obținut doar 3 game-uri în confruntarea cu eleva lui Patrick Mouratoglou.

Însă, din nefericire, înaintea duelului din semifinale, Simona Halep s-a trezit cu „gâtul blocat”. Astfel, campioana României a fost nevoită să renunțe la confruntarea cu Bianca Andreescu, lucru care a întristat-o enorm,  după cum a mărturisit într-un mesaj postat pe rețelele de socializare:

Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag astăzi înainte de meciul meu de semifinală. Dar, din păcate, m-am trezit azi dimineață cu gâtul blocat și acest lucru nu-mi permite să performez cât de mult pot. M-am distrat de minune aici în Bad Homburg, mi-a plăcut foarte mult să joc aici. Aș dori să mulțumesc turneului pentru organizarea unui eveniment atât de grozav, unul dintre cele mai bune la care am fost. M-a făcut să mă simt ca acasă și în cele mai bune condiții de performanță. A vedea un teren central plin plin tot timpul este unic, iar mulțimea este extrem de respectuoasă și a fost fantastic pentru mine.

Ne vedem cu toții foarte curând ❤️”, a transmis Simona Halep.

Confruntarea cu Bianca Andreescu a speriat-o?

Simona Halep și Bianca Andreescu s-au mai întâlnit o singură dată, în 2019, la Turneul Campioanelor. La acea vreme românca a învins cu scorul de 3-6, 7-7 (6), 6-3.

Mihai Rus, fostul jucător de tenis și în prezent antrenor în Germania, a venit cu o teorie uluitoare în legătură cu decizia Simonei Halep:

Am controlat trei surse și toate trei indică același diagnostic. Raportul medical arată că a avut dureri la musculatura gemenilor, nu la gât. Dar ea poate prezenta orice buletin medical medicului turneului, acest lucru este mai puțin important.

Durerile pot fi cauzate de o întindere ușoară ori o contractură. Ea fuge mult, trăiește din picioare, a fugit până acum de i-au sărit capacele! Eu cred că a găsit un motiv bun, probabil că a simțit ceva probleme ușoare și a zis: ‘Nu sunt 100% în plenitudinea forțelor și renunț!’. Pentru că oricum îi era frică de Bianca Andreescu!”, a dezvăluit Mihai Rusu pentru ProSport.