Durerea lui Lionel Messi a ieșit la suprafață! Dezvăluiri uluitoare într-un interviu eveniment acordat de argentinian

Giosanu Catinca / 04.12.2021, 14:47
Durerea lui Lionel Messi a ieșit la suprafață! Dezvăluiri uluitoare într-un interviu eveniment acordat de argentinian

Lionel Messi a rememorat un episod dureros. Câștigătorul Balonului de Aur a transmis că încă îi pare rău că nu a fost alături de coechipierii săi atunci când aceștia aveau mai mare nevoie. De asemenea, argentinianul a recunoscut că a preferat să stea retras pentru că a fost dezamăgit că nu a jucat, din cauza accidentării.

Dezvăluirile lui Lionel Messi

După ce a câștigat Balonul de Aur, Lionel Messi a ales să își spună a ales să-și spună oful, în cadrul unui interviu acordat France Football.

Îmi pare rău că am procedat așa. Nu realizam ce se întâmplă. În acel moment, mă gândeam doar că n-am jucat. Mi-ar fi plăcut mult să fiu măcar pe bancă la acel meci. Până la accidentare, am jucat în Champions League.

Am fost foarte dezamăgit. Regret profund acel episod. Noi câștigaserăm atunci Champions League și nu știam dacă se va mai repeta performanța. Din fericire, am avut ocazia să celebrez câștigarea Champions League după.”, a declarat Lionel Messi, pentru sursa anterior citată.

Messi nu a lipsit fără motiv. El a suferit o gravă accidentare după meciul cu Chelsea, din returul ”dublei” din optimile de finală ale competiției.

La finala din 2006 amintită de Lionel Messi, Barcelona a învins-o pe Arsenal cu 2-1 pentru al doilea trofeu de Champions League din istorie, după cel din 1992.

Cifre îngrijorătoare pentru Lionel Messi la PSG

Cu sau fătă voință, Messi a dezamăgit și la PSG. Potrivit unui infografic realizat de cotidianul L’Equipe, eficacitatea starului argentinian a scăzut considerabil. În plus, mulți sunt de părere că nici măcar nu merita să primească Balonul de Aur.

O să apară tot felul de discuții pentru că n-avem un criteriu clar. N-ai o grilă, pentru că, dacă Modric a câștigat Balonul de Aur, l-aș pune în aceeași categorie și pe Jorginho. Nu pentru că am spus eu că ar trebui să câștige Jorginho. Dar dacă i s-a dat lui Modric, când a câștigat Champions League și a ieșit vicecampion mondial, normal ar fi fost să câștige Jorginho, campion mondial cu Italia și câștigător de Champions League cu Chelsea. Când n-ai un criteriu, există loc de interpretare.

În sezonul trecut, era un câștigător detașat, Lewandowski. Nimeni nu avea nicio problemă dacă se dădea anul trecut. În acest sezon, dacă luăm în calcul ce a câștigat fiecare, între Messi și Lewandowski, înclin spre Messi. Nu știm dacă performanțele din Champions League contează cel mai mult. Ar trebui să fie o comisie tehnică, să decidă. În ancheta FIFA o să câștige Lewandowski, sunt sigur.”, a spus Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal European.