E bătaie pe bilete la barajul “prieteniei” Universitatea Cluj – Dinamo. Câți fani sunt așteptați în tribune sâmbătă seara

Gabriel-Alexandru Ioniță / 19.05.2022, 17:28
E bătaie pe bilete la barajul “prieteniei” Universitatea Cluj – Dinamo. Câți fani sunt așteptați în tribune sâmbătă seara

Barajul dintre Universitatea Cluj și Dinamo se va disputa într-o atmosferă incendiară, atât turul de la Cluj-Napoca, cât și returul din Capitală. Pe lângă faptul că galeriile celor două echipe sunt înfrățite, miza acestor două meciuri este uriașă pentru ambele cluburi.

Universitatea Cluj își dorește enorm să revină în sfârșit în Liga 1, după mai mulți ani petrecuți în diviziile inferioare ale fotbalului românesc. În vreme ce pentru Dinamo o eventuală retrogradare, prima din istorie, ar reprezenta o tragedie enormă din punct de vedere sportiv.

Universitatea Cluj – Dinamo s-ar putea disputa cu 30.000 de oameni în tribunele Cluj Arena

Așa că toată lumea se așteaptă ca stadioanele celor două echipe să fie pline pe 21, respectiv 29 mai. Iar până în acest moment, lucrurile par să se desfășoare conform așteptărilor. Asta pentru că gsp.ro anunță că Universitatea Cluj a vândut deja 8.000 de bilete pentru manșa tur, care se va disputa sâmbătă, 21 mai, pe Cluj Arena.

Mai mult, fanii lui Dinamo au anunțat că se vor deplasa în număr foarte mare pentru acest meci. Peluza Cătălin Hîldan a preconizat că circa 7.000 de „câini” se vor afla sâmbătă pe Cluj Arena. Dintre aceștia, 4.000 ar urma să facă deplasarea din București, în vreme ce 3.000 ar urma să vină din Ardeal, unde echipa din Ștefan cel Mare se bucură de un contingent numeros de susținători.

Astfel, oficialii Universității Cluj se așteaptă ca 25.000 de oameni să fie prezenți sâmbătă seară în tribunele Cluj Arena. Însă, având în vedere ora foarte favorabilă la care va începe partida, 20:30, dar și prognoza meteorologică foarte optimistă, sunt șanse destul de mari ca stadionul să fie ocupat chiar în proporție de 100%, ceea ce înseamnă 30.000 de suporteri.

Ca o comparație, la meciul cu Hermannstadt, care a distrus orice speranță a „șepcilor roșii” la promovarea directă, au fost prezenți 22.000 de fani, record absolut pentru un meci de Liga 2 în perioada modernă. Acum, în condițiile în care Dinamo beneficiază de foarte mulți suporteri, lucru care nu se poate spune despre formația sibiană, există premise pentru ca estimările clujenilor să fie validate la meciul de sâmbătă.

Prețurile biletelor la meciul tur dintre Universitatea Cluj și Dinamo

Tribuna 1, Inel 2 – 20 de lei
Tribuna 2, Inel 2 – 15 lei
Tribuna 2, Inel 1 – 15 lei
Peluza 1, Inel 2 – 10 lei

Cum a prefațat Dusan Uhrin Jr. duelul cu echipa antrenată de Erik Lincar

Dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți să jucăm bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, trebuie să facem totul pentru asta. Nu ne va fi ușor, dar depinde de noi. Este realitatea, trebuie să fim pregătiți și concentrați”, a spus antrenorul lui Dinamo la conferința de presă premergătoare meciului tur.

Anunț îngrijorător despre barajul Universitatea Cluj – Dinamo. “E o crimă. Nu se vrea”. Cornel Dinu face declarații șocante