E cel mai bun prieten al lui Ianis Hagi și are două titluri câștigate la Constanța. Transferul la FC Botoșani e ca și făcut

Cristian Stan 18.09.2023, 21:50
E cel mai bun prieten al lui Ianis Hagi și are două titluri câștigate la Constanța. Transferul la FC Botoșani e ca și făcut

Carlo Casap (24 ani) va semna în perioada următoare cu FC Botoșani.

Fotbalistul este liber de contract, după despărțirea din această vară de Farul.

Carlo Casap, la FC Botoșani

Dan Alexa pare persoana potrivită la FC Botoșani, antrenorul reușind în cursul zilei de azi să lege al treilea rezultat pozitiv din tot atâtea partide. Formația moldavă a remizat, scor 1-1, pe terenul rivalilor celor de la Poli Iași, însă veștile bune nu se opresc aici. Patronul Valeriu Iftime a bătut palma cu Carlo Casap, iar la sfârșitul acestei săptămâni mutarea va fi oficializată, conform celor de la iAM Sport.

Fotbalistul a fost în tatonări în această vară și cu Dinamo, o formație aflată în subsolul clasamentului, la fel ca și viitoarea sa destinație, FC Botoșani.Fotbalistul rămâne, așadar, în Superliga, după ce în vară a ajuns de comun acord cu Farul să rezilieze contractul. Cele două titluri cucerite cu echipa pregătită de Gheorghe Hagi și-au spus și ele cuvântul în căutarea unui acord.

Junior al celor de la Poli Timișoara, Casap s-a transferat la academia campioanei României în anul 2012. A fost debutat în echipa mare a echipei de la malul mării în anul 2015, iar în această perioadă a adunat 8 goluri în 94 partide. A mai fost împrumutat la gruparea ilfoveană, Concordia Chiajna, în ediția 2021/2022, acolo unde a bifat 5 prezențe.

Alexa transferă pe bandă rulantă

FC Botoșani dorește să scape din postura de ”lanternă roșie”, motiv pentru care în cursul săptămânii trecute l-a legitimat pe Miroslav Ilicic. Croatul a fost adus din postura de jucător liber de contract după despărțirea de formația slovenă ND Gorica. Format la grupele de juniori ale lui HNK Rijeka, acesta a mai evoluat de-a lungul carierei pentru trei cluburi din țara natală, dar și în tricoul lui NK Celje. Ultima se află în primul eșalon al Sloveniei.

Fotbalistul a fost debutat debutat de Alexa în deplasarea de la Iași, acolo unde a prins 67 minute, până să fie înlocuit cu Romario Benzar, o altă achiziție făcută în luna septembrie.

Urmăriți Playsport.ro și pe