E cu “Mbappe”, nu cu “Messi”. Tamaș explică de ce îl alege pe Florinel Coman în fața lui Tavi Popescu

Radu Bordei 18.03.2023, 09:11
E cu “Mbappe”, nu cu “Messi”. Tamaș explică de ce îl alege pe Florinel Coman în fața lui Tavi Popescu

Gabi Tamaș și-a ales și el favoritul dintre „perlele” FCSB-ului, Florinel Coman și Tavi Popescu. Deși conducerea echipei din Berceni tot speră ca Popescu (20 de ani) să explodeze și să aducă o sumă importantă în conturile clubului, fostul fundaș al FCSB-ului are altă preferință.

Florinel Coman peste Tavi Popescu? „Este mai agresiv, are forță”

La 39 de ani, Gabi Tamaș încă joacă fotbal la nivel bun, acum apără culorile divizionarei secunde, Concordia Chiajna. Invitat la podcastul Victory Cup, fostul fundaș al FCSB-ului a discutat și despre fosta sa echipă. Mai ales despre cei mai importanți fotbaliști din lotul actual, Octavian Popescu și Florinel Coman. Jucătorul de 24 de ani pare să fie acum fotbalistul de care se leagă speranțele roș-albaștrilor. Chiar dacă Becali așteaptă milioane pe Tavi Popescu.

Tavi este foarte talentat, dar mie îmi place mult de Coman. Îl și cunosc, ne-am întâlnit de 2-3 ori, din întâmplare. Văd că acum a început să dea și goluri, este mai agresiv, are mai multă forță. Știu că Gigi a spus că vrea 5- de milioane pe Tavi, dar este imposibil să vindem din România cu banii ăștia. Nu suntem atât de bani la nivel internațional, a comentat Tamaș

Florinel Coman a marcat de 6 ori și a oferit 6 pase decisive, deși a și fost accidentat o perioadă importantă. Tavi Popescu nu se poate lăuda decât cu 3 goluri și 7 pase decisive.

Omul surpriză de pe bbanca FCSB-ului

Gigi Becali caută, de urgenţă, un antrenor cu Licenţa Pro, iar Mihai Stoichiţă spune că ar accepta, fără să stea prea mult pe gânduri, o propunere venită din partea patronului de la FCSB.

Întrebat de jurnaliştii de la Fanatik dacă ar fi de acord să preia conducerea băncii tehnice a roş-albaştrilor, Stoichiţă a răspuns, fără ezitare, că ar putea să colaboreze foarte bine cu Gigi Becali.

De ce nu? Cred că pentru alt antrenor, la fel ca și pentru mine, este o provocare. Cred că am putea să ne înțelegem, a declarat, sigur pe el, actualul director tehnic al Federaţiei Române de Fotbal.

Dacă va fi numit antrenor principal la FCSB, Stoichiţă ar fi la cel de-al treilea mandat la timona formaţiei patronate de Gigi Becali. Precedentele sale “descălecări” în curtea grupării bucureştene s-au înregistrat în sezonul 2009-2010 şi în 2012. Stoichiţă afirmă că are o relaţie bună cu Gigi Becali şi nu se teme deloc că nu ar putea să gestioneze colaborarea cu impulsivul patron al roş-albaştrilor.

Am un mare avantaj. Eu îl cunosc foarte bine și suntem chiar amici. Hai să nu zic prieteni foarte apropiați, fiindcă niciodată nu a fost să mă duc cu Gigi la petreceri sau altceva. Nu, dar colaborarea noastră a fost mai mult decât bună, a adăugat experimentatul technician în vârstă de 68 de ani, pentru fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe