„E de film, de documentar. Mă gândeam să nu retrogradeze în C”. Ilie Dumitrescu, la picioarele lui Burcă după promovarea lui Dinamo. Ce a spus în direct

Alex Matei 04.06.2023, 00:19

Ilie Dumitrescu se declară impresionat de parcursul lui Dinamo sub comanda lui Ovidiu Burcă.

Dumitrescu recunoaște că nu le dădea nicio șansă la promovare „câinilor” după ce a urmărit startul sezonului din liga a 2-a. Analistul spune că ar fi vrut ca drumul lui Dinamo până la promovare să fie subiect de documentar.

„E de film ce s-a întâmplat, e o poveste frumoasă. Sunt fericit că a promovat Dinamo, chiar dacă n-a uitat să-i salute pe steliști. Nici n-au promovat, nu s-a termiant șampania, și deja se gândeau la rivali. Burcă a reușit să creeze o stare de spirit. Nu dădeam nicio șansă pentru Dinamo la promovare.

Mi s-a părut un nivel scăzut în liga a 2-a. Dacă analizăm loturile, realizăm că e diferență mare. Dar Burcă a făcut mult. De departe, așa, el e diferența. E foarte greu să lucrezi, să creezi o echipă peste noapte. Nu erau plătiți la zi jucătorii, ma gândeam să nu ajungă în zona cealaltă, să retrogradeze. E de documentar ce a făcut Burcă. Fanii lui Dinamo sunt speciali pentru că nu au renunțat niciodată la ce iubesc, la echipă”, a spus Dumitrescu la Digisport.

Fostul internațional nu crede că problemele financiare ale lui Dinamo vor deveni istorie după revenirea în Liga 1: „Erau în perfuzie, fanii i-au ținut în viață. Stați că nu s-a terminat cu grijile. E nevoie să se meargă în continuare pe o linie de stabilitate”.

Urmăriți Playsport.ro și pe