E debandadă la CSM București după ultimele evenimente. A apărut și o veste bună pentru „tigroaice”

Giosanu Catinca / 16.02.2021, 15:48
E debandadă la CSM București după ultimele evenimente. A apărut și o veste bună pentru „tigroaice”

CSM București a primit o lovitură puternică înaintea derby-ului cu SCM Rm. Vâlcea din Liga Florilor, care este programat joi, de la ora 18:30, la Sf. Gheorghe, în cadrul etapei a 10-a. Cel puțin 6 cazuri de coronavirus au fost depistate la CSM București înainte de meciul mult-așteptat. Cu toate acestea, a apărut și o veste bună pentru „tigroaice”. Despre ce este vorba?

E debandadă la CSM București după ultimele evenimente

CSM București a primit o lovitură tristă înaintea derby-ului cu SCM Rm. Vâlcea din Liga Florilor. Antrenorul Adrian Vasile prezintă simptome specifice virusului SARS-C0V-2 și a intrat în izolare.

Meciurile CSM București – SCM Rm. Vâlcea țin capul de afiș în handbalul românesc în următoarea perioadă. Cele două formații se vor înfrunta joi pentru prima dată în actualul sezon al Ligii Florilor. Ulerior, ele vor juca în primele două weekend-uri din luna martie. De asemenea, vor fi adversare și în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Adrian Vasile va lipsi de la meciul care se va disputa în cursul acestei săptămâni. Și asta, din cauza izolării! de la meciul de joi.

Clubul Sportiv Municipal București dorește să informeze faptul că în urma unei sesiuni de teste RT-PCR efectuată luni, 15 februarie 2021, la care a participat echipa feminină de handbal a clubului nostru, șase persoane (cinci jucătoare și un membru al staff-ului tehnic) au primit rezultate pozitive. Testele au fost efectuate în perspectiva deplasării echipei de handbal la Sfântu Gheorghe, acolo unde joi, 18 februarie, este programată confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea din Liga Florilor MOL.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții clubului.

Adi Vasile şi alte cinci jucătoare au coronavirus, însă oficialii clubului au anunţat un nou transfer
Adi Vasile şi alte cinci jucătoare au coronavirus, însă oficialii clubului au anunţat un nou transfer

A apărut și o veste bună pentru „tigroaice”

CSM Bucureşti a anunţat, în urmă cu puțin timp, că a achiziţionat-o pe handbalista Ema Ramusovic, pivotul muntenegrean semnând un contract pe două sezoane.

Pivotul muntenegrean Ema Ramusović, 24 de ani, va evolua din sezonul viitor la CSM Bucureşti. Gruparea noastră a ajuns la o înţelegere cu Ema Ramusović pentru următoarele două sezoane. Acesta este cel de-al treilea transfer realizat de CSM Bucureşti pentru sezonul viitor.”, se arată pe site-ul CSM Bucureşti.

Alături de Buducnost, Ramusovic a cucerit Liga Campionilor, în 2015, titlul în Muntenegru (2015, 2016, 2017, 2018, 2019) şi Cupa Muntenegrului (2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020).

De notat este faptul că toate jucătoarele vor fi testate în următoarele ore pentru depistarea infecției cu virusul Covid-19.

CSM București a jucat în weekend-ul trecut în Liga Campionilor, la Metz, unde a pierdut cu 25-22.