E obligată Sorana Cîrstea de iubitul său, Ion Ion Țiriac, să ascundă relația lor de dragoste? Ce se întâmplă cu cei doi

Simion Andrei / 21.05.2021, 17:50

E obligată Sorana Cîrstea de iubitul său, Ion Ion Țiriac, să ascundă relația lor de dragoste? Ce se întâmplă cu cei doi amorezi, nu e foarte clar. Dar, după o tinerețe zbuciumată, Țiriac jr. a ales să se țină departe de ochii publici. La fel a procedat și în căsnicia de aproape 9 ani cu Ileana Lazariuc, cu care are 2 copii.

E obligată Sorana Cîrstea de iubitul său, Ion Ion Țiriac, să ascundă relația lor de dragoste?

Unii aleg să-și trăiască relațiile dincolo de o cortină grea, de lux, care să-i protejeze de ochii lumii. E obligată Sorana Cîrstea de iubitul său, Ion Ion Țiriac, să ascundă relația lor de dragoste? Aceasta ar fi explicația secretomaniei din jurul relației lor, scrie playtech.ro. Mai ales dacă ținem seama de tinerețea „zbenguitoare” a fiului cel mare al lui Ion Țiriac. Juniorul Țiriac și-a trăit tinerețea în stilul „fante de Dorobanți”, așa cum erau porecliți băieții de bani gata ce își topeau nopțile în petreceri zgomotoase, simandicoase, cu mult alcool și chiar „prafuri” mai puțin ortodoxe.

Ion Ion Țiriac (44 de ani) a avut o relație intensă, la începutul anilor 2000, cu Raluca Sandu, fiica „Nașului” de la FRF, Mircea Sandu, ea însăși jucătoare de tenis. Raluca s-a iubit chiar și cu spaniolul Carlos Moya, fostul număr 1 ATP. În acea perioadă, ziarele erau pline de știri de la distracțiile la care participau. Până în ziua, noaptea, de fapt, când o descindere a poliției la un club „ de fițe” s-a lăsat cu probleme. Inclusiv pentru Ion Ion, pentru că în „ecuație” era vorba de droguri. Însuși Ion Țiriac a fost nevoit să vină în țară, intempestiv, direct din loja de la Wimbledon, mergând țintă la președintele de atunci al țării, Ion Iliescu. Lucrurile s-au calmat, nimeni nu mai știe exact cum, dar, din cel moment, comportamentul public al fiului lui Țiriac s-a schimbat cu 180 de grade.

Ce se întâmplă cu cei doi

Legenda spune că seniorul Țiriac nu i-a prea dat de ales, după scandalul relatat mai sus. Așa că Ion Ion a fost nevoit să se conformeze directivelor bogatului și faimosului său tată. E drept, a mai existat și o căsătorie, de doar 3 luni, cu Maria Marinescu, în 2007, dar, treptat, Ion Ion a ieșit din vizorul opiniei publice. În 2009 s-a căsătorit cu Ileana Lazariuc – reînnodând astfel o relație mai veche – și a trecut pe „mute”. S-au născut 2 copii: Karim și Ioana. Dar puține informații au răzbătut dinspre căsnicia lor, în afară de cele „aprobate” chiar de ei.

În 2017, cei doi au divorțat. dar și aici secretul a fost așa de bine păstrat că abia după 2 ani informația a fost o certitudine. Și asta pentru că însuși Ion Ion a lămurit situația, dar în 2019, printr-o postare pe o rețea de socializare. Apoi, nimic. Mai apoi, s-a auzit de relația cu Sorana Cîrstea (31 de ani). Drumurile li s-ar fi intersectat prin același complex rezidențial „Stejarii”, deținut de Ion Țiriac în Pădurea Băneasa, unde stau amândoi. După o vreme, s-a vorbit chiar de o logodnă, pe degetul jucătoarei de tenis fiind zărit un inel ce putea sugera așa ceva. Inclusiv, planuri de căsătorie. Oricum, cert este că niciodată nu au fost văzuți, surprinși în public. Doar camerele TV au „prins” momentul în care Sorana, extaziată după victoria de la Istanbul, a vorbit le telefon chiar de pe teren. Iar cuvintele ei păreau, firește, adresate iubitului său.

Da, iubitule! Aşa e! Te iubesc! Eşti viaţa mea! Şi abia aştept să fiu în braţele tale“, a spus Sorana Cîrstea, în timpul convorbirii telefonice, cu zâmbetul pe buze, conform adevarul.ro.

În rest, însă, secretomania învăluie relația celor doi. Și nu e deloc exclus ca aceasta să fie dorința lui Ion Ion, mai ales. Sau, mergând pe firul lucrurilor, chiar a seniorului Țiriac.