E oficial! Harry Kane a cerut să plece de la Tottenham! ”Granzii” Angliei care au cele mai mari șanse să îl transfere

Bordei Radu / 18.05.2021, 19:10
E oficial! Harry Kane a cerut să plece de la Tottenham! ”Granzii” Angliei care au cele mai mari șanse să îl transfere

E oficial! Harry Kane a cerut să plece de la Tottenham! Se pare că o eră se apropie de final la Tottenham. Una în care căpitanul Kane a fost, de departe, cel mai bun și constant jucător al echipei. Chiar dacă a fost dorit de toate cluburile importante din Anglia, dar nu numai, Kane a prferat mereu să rămână la Londra.

Atacantul a sperat întotdeauna să câștige trofee, mai ales titlul în Premier League, cu echipa sa de suflet. Din păcate, nici cu Pochettino, dar nici cu Mourinho, Tottenham nu și-a atins obiectivele. Asta deși a jucat o finală de Liga Campionilor și a fost în 2-3 rânduri foarte aproape de titlu.

E oficial! Harry Kane a cerut să plece de la Tottenham! ”Granzii” Angliei care au cele mai mari șanse să îl transfere

La 27 de ani, Kane nu mai are răbdare. Atacantul știe că a ajuns în cei mai buni ai carierei sale și mereu a spus că vrea să se bată pentru cele mai importante din fotbal. Iar asta nu o poate face cu Tottenham. Echipa nu a evoluat în ultimii ani, din contră, este și mai departe de a se lupta cu restul granzilor din Anglia. Tottenham nu va juca nici sezonul viitor în Liga Campionilor și nici perspectivele nu sunt foarte bine.

Guardiola vrea să lucreze cu Kane la Manchester City

Din punct de vedere financiar, Tottenham nu va putea concura  cu Chelsea, Manchester City ori Manchester United. Adică exact echipele care l-ar dori cel mai mult pe Kane. Iar distanța față de rivali se va mări și mai tare.

Este bătaie mare pe semnătura atacantului, dar cine și-l permite?

Faptul că atacantul i-a transmis președintelui că dorește să plece este un semnal clar. Kane nu mai vede viitorul la Londra, cel puțin nu la Tottenham. Rivalele din Premier League vor dori sigur să realizeze un asemenea transfer important. Manchester United știe că un jucător de calibrul lui Kane poate transforma „diavolii” într-o candidată la titlu. Și Chelsea este în căutarea unui vârf de careu, pentru a completa mecanismul lui Tuchel.

Favoriți ar fi campionii de la City. Kane s-ar integra perfect în angrenajul lui Guardiola și cu atât de mulți jucători de creație lângă el, ar marca și mai multe goluri.

150 de milioane de euro ar costa transferul lui Kane

Dezavantajul este că atacantul are contract pe încă trei ani cu gruparea londoneză. Iar Daniel Levy este cunoscut pentru modul dur în care negociază. Cu toate acestea, șeful londonezilor știe că viitorul manager, care va veni în locul lui Mourinho, va avea nevoie de fonduri ca să întărească echipa. Vânzarea lui Kane ar aduce o sumă importantă de investit în lot, chiar dacă suporterii s-ar revolta.

Dar Lewy știe că nici nu va putea să îl mai țină pe jucătorul care a marcat 165 de goluri în 240 de meciuri, pentru Tottenham.