E război între FCSB și CFR Cluj. Președintele campioanei cere ca Mihai Stoica să fie pedepsit. “Nu e corect!”

Ștefănescu Dragoș / 10.02.2022, 17:40
E război între FCSB și CFR Cluj. Președintele campioanei cere ca Mihai Stoica să fie pedepsit. “Nu e corect!”

FCSB și CFR Cluj se află și în acest sezon în luptă directă pentru câștigarea titlului în Liga 1. În ultimii ani, rivalitatea dintre cele două cluburi a trecut de multe ori granița sportivă. După ce Mihai Stoica a făcut mai multe ironii la adresa clujenilor, Cristi Balaj cere ca acesta să fie pedespsit.

Mihai Stoica și Dan Petrescu, duelul declarațiilor

Pe fondul rivalității sportive dintre FCSB și CFR Cluj, în ultima perioadă au apărut tensiuni între Mihai Stoica și Dan Petrescu. Duelul declarațiilor dintre cei doi vine total neașteptat, având în vedere colaborarea lor fructuoasă de la Unirea Urziceni.

Managerul FCSB a profitat din plin de rolul de analist TV și l-a atacat în mai multe rânduri pe tehnicianul lui CFR Cluj. Dan Petrescu i-a răspuns în cele din urmă și a lăsat de înțeles că nu este normală această situație. Un conducător de club să aibă posibilitatea de a influența opinia publică prin afirmațiile pe care le face despre rivali la televizor.

Ultimul derapaj al lui Mihai Stoica a fost după meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-1. Managerul FCSB l-a ironizat pe Dan Petrescu pentru că s-a plâns de programul meciurilor.

Cristi Balaj vrea ca Mihai Stoica să fie pedepsit

Deranjați de ieșirile publice ale lui Mihai Stoica, clujenii au luat atitudine și vor ca managerul FCSB să fie sancționat. Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a subliniat faptul că Stoica trebuie pedepsit de Comisia de Disciplină, pentru declarațiile sale.

Mihai Stoica a vorbit foarte mult despre Dan Petrescu. Noi n-o să ne permitem să vorbim despre antrenorii echipei adverse. Nu este corect. Iar Comisia de Disciplină ar trebui să se sesizeze în legatură cu declarațiile unui oficial al unui club care face anumite comentarii la televizor. Nu este corect să ai anumite expresii jignitoare, ironice la adresa adversarilor. Noi suntem un model de comportament în raport cu adversarii.

Este doar o rugăminte pe care o am pentru Mihai (Stoica), pe care îl prețuiesc. Nu am cum să neg prietenia pe care o am cu el. Dar n-ar fi corect să vorbim despre antrenorul de la FCSB sau despre jucători de la FCSB, să facem comparații.

Ce a spus despre Petrila, percepția e diferită față de publicul larg. Lumea îl vede pe Petrila pe teren, un jucător important al echipei campioane. Petrila e un jucător complet din toate punctele de vedere, îl putem vedea și cum se exprimă la interviuri. N-ar fi potrivit ca persoane de la alte echipe să vorbească despre jucători de la CFR Cluj, să îi ironizeze sau să-i compare cu alți jucători. Este o formă de respect.

Regulamentul Comisiei de Disciplină este foarte clar, nu permite așa ceva. Nu este normal ca un reprezentant al unui club să vorbească despre alt club. Au mai fost colaborări de acest gen (n.r. – ale oficialilor unor cluburi cu televiziuni), dar nu mai sunt”, a spus Cristi Balaj la Pro X.