„E senzațional! A făcut la fel și cu Lazio, chiar e deosebit”. Mihai Stoica, impresionat de Krasniqi, invenția lui Petrescu la CFR

Ioan Valentin Oprea 17.03.2023, 22:28
„E senzațional! A făcut la fel și cu Lazio, chiar e deosebit”. Mihai Stoica, impresionat de Krasniqi, invenția lui Petrescu la CFR

Meme Stoica crede că Dan Petrescu a dat lovitura cu transferul lui Krasniqi. Atacantul kosovar a sosit în curtea campioanei României în pauza competiţională de iarnă şi a marcat de atunci patru goluri. Ultima dată, Krasniqi (24 ani) a punctat chiar împotriva marii rivale a alb-vişiniilor, Universitatea Cluj.

Meme Stoica laudă forma bună în care se află fotbalistul din Kosovo şi spune că acesta s-a integrat excelent în angrenajul gândit de Dan Petrescu.

Krasniqi este senzaţional, chiar dacă abia a venit. Este un jucător pe care nu ştii cum să-l evaluezi pentru că prima dată te uiţi la fizic şi zici >, că nu pare că ar avea o viteză extraordinară sau explozie, dar are o progresie cu mingea la picior cum rar îţi e dat să vezi. Şi a făcut asta şi cu Lazio. E un jucător deosebit”, l-a caracterizat Meme Stoica pe Krasniqi, la Orange Sport.

Petrescu a insistat pentru transfer

Antrenorul principal al CFR-ului, Dan Petrescu, este cel care a insistat pentru achiziţionarea lui Krasniqi. Super Dan l-a ochit pe kosovar în duelurile din grupele Conference League, cu FC Ballkani.

CFR a plătit suma de 200.000 de euro pentru fostul atacant al lui FC Ballkani, iar site-ul de specialitate transfermark.de îl cotează pe Ermal Krasniqi la 700.000 de euro. Impresarul Giovanni Becali afirmă că alb-vişiniii ar putea obţine pe kosovar aproximativ patru milioane de euro.

Are o selecţie în naţională

Înainte de a semna cu CFR, Krasniqi a evoluat doar pe prima scenă fotbalistică din Kosova. Mai întâi, a jucat pentru Ferizaj, iar, apoi, a trecut în tabăra celor de la FC Ballkani.

Krasniqi are şi o prezenţă la naţionala mare a statului Kosovo. De asemnea, a îmbrăcat o singură dată şi tricoul reprezentativei sub 21 de ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe