E știrea momentului. Rapidul negociază aducerea lui Ștefănescu de la Sepsi. „Ne-au sunat. Dacă este prețul corect, îl dăm”. Un fotbalist de la CFR Cluj dorit de Dioszegi. Exclusiv

Dan Marinache 07.06.2023, 09:26
E știrea momentului. Rapidul negociază aducerea lui Ștefănescu de la Sepsi. „Ne-au sunat. Dacă este prețul corect, îl dăm”. Un fotbalist de la CFR Cluj dorit de Dioszegi. Exclusiv

Rapidul vrea să dea încă o lovitură pe piața transferurilor. După ce i-a luat pe Oaidă și Braun, giuleștenii doresc un alt fotbalist important din Superliga.

Ștefănescu de la Sepsi este ultima dorință a lui Adrian Mutu. Șefii Rapidului au deschis negocierile cu echipa covăsneană. Patronul Laszlo Dioszegi a spus totul despre posibila mutare a jucătorului său în Giuleșteni.

Marius Ștefănescu (24 de ani) a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Sepsi  în sezonul recent încheiat. Jucătorul a evoluat în 36 de partide în toate competițiile pentru covăsneni și a marcat 7 goluri. Un milion de euro este cota lui Ștefănescu pe site-urile de specialitate.

 ” Chiar astăzi ne-au sunat cei de la Rapid pentru Ștefănescu. Le-am transmis că așteptăm oferta oficială în condițiile în care nu suntem un club atât de bogat încât să refuzăm o propunere bună pentru un jucător. Prețul corect poate provoca despărțirea de orice fotbalist.

Noi nu vrem să vindem dar o sumă atractivă ne poate convinge să acceptăm o propunere pentru 1 sau maxim 2 jucători ai echipei”, a spus patronul covăsnenilor, pentru Playsport.

Sepsi îl vrea pe Petrila

În cazul în care se va despărți de Ștefănescu, Laszlo Dioszegi și-a fixat o țintă importantă din Superliga.

” L-am vrea pe Coman dar știu până unde putem întinde plapuma așa că e imposibil. Dacă totuși nu se poate Coman, mi-l doresc la fel de mult pe Petrila de la CFR Cluj. E unul dintre fotbaliștii mei favoriți. El a mai fost la noi și a avut o perioadă excelentă. Poate ar fi tentat de o revenire la Sfântu Gheorghe pentru că suntem pregătiți să îl primim cu brațele deschise”,  a spus Dioszegi pentru Playsport.

Claudiu Petrila a mai jucat la Sepsi OSK, unde a fost împrumutat de la CFR Cluj, în a doua parte a sezonului 2020-2021. Atunci, tânărul fotbalist a jucat 25 de partide pentru covăsneni și a marcat de 5 ori.

Sepsi și-a găsit antrenor după plecarea lui Cristiano Bergodi. Covăsnenii s-au înțeles cu Liviu Ciobotariu și urmează să-l prezinte în curând.

Obiectivul său va fi calificarea în play-off. Totuși, ca o dorință personală, aș fi încântat dacă am putea câștiga, din nou, Cupa României pentru că ar însemna, pe lângă recordul celor trei victorii consecutive, și prezența în Europa League. L-am ales pe Ciobotariu pentru maniera serioasă de a face lucrurile și pentru dorința sa de progresa”, a dezvăluit Dioszegi.

Urmăriți Playsport.ro și pe