Ea este marea iubire a selecționerului Mirel Rădoi! Cu ce se ocupă Viviana, partenera de viață a antrenorului naționalei

Giosanu Catinca / 19.03.2021, 19:03

Mirel Rădoi (39), selecționerul României, are cu ce se lăuda. Chiar dacă nu prea vorbește în public despre marea sa iubire, fostul antrenor se mândrește foarte mult cu soția lui și cu copiii pe care îi au împreună. Cu ce se ocupă Viviana, partenera de viață a antrenorului naționalei?

Ea este marea iubire a selecționerului Mirel Rădoi!

Mirel Rădoi este unul dintre cei mai buni antrenori pe care îi are țara noastră. Atunci când nu se află pe teren, acesta este împreună cu soția și copiii lui.

El este căsătorit cu Viviana, care este de loc tot din Drobeta-Turnu Severin. Cei doi sunt împreună din anul 1999, dar căsătoriți religios sunt din anul 2002, trei ani petrecând împreună fără a fi căsătoriți. Nașii acestora de cununie sunt Gigi Becali și soția sa, Luminița.

Mirel Rădoi și Viviana au făcut cununia civilă abia în anul 2009. Atunci au spus DA, în fața ofițerului stării civile. Nașul acestora, Gigi Becali, a povestit la un moment dat cum Mirel Rădoi s-a învoit de la un cantonament pentru a ajunge la starea civilă, notează spynews.ro.

Cu ce se ocupă Viviana, partenera de viață a antrenorului naționalei

Spre deosebire de Mirel Rădoi, Viviana preferă să stea departe de camerele de luat vederi.

Viviana Rădoi este mamă cu normă întreagă. Ea se implică în educația și viața copiilor săi atât cât îi permite timpul. Soția milionarului are un suflet mare și nu se uită la bani când vine vorba de copiii ei. Ca atare, femeia a fost surprinsă de nenumărate ori la cumpărături alături de fiica sa, Ingrid. Cele două obișnuiesc să se răsfețe în cele mai scumpe magazine din mall-uri.

Viviana știe foarte bine cum să gestioneze lucrurile. Chiar dacă își dedică mare parte din timp pentru creșterea și educația copiilor, ea își face întotdeauna timp și pentru soțul Mirel Rădoi. Puțini știu că antrenorul de fotbal se sfătuiește cu ea înainte de a lua o decizie. La fel s-a întâmplat și în momentul în care Rădoi a hotărât să-și pună ghete în cui, pentru a opta pentru cariera de antrenor. Nașul său, Gigi Becali i-a propus lui Rădoi să preia banca Stelei, iar Viviana și-a susținut și încurajat soțul.

Soția lui Mirel Rădoi arată superb / Sursa Foto: Spynews.ro
Soția lui Mirel Rădoi arată foarte bine / Sursa Foto: Spynews.ro

Un apropiat al celor doi a declarat în trecut, că cei doi au o așa zisă convenție secretă, pe care o respectă încă de la începuturile lor.

După cum ați putut observa, majoritatea soțiilor și iubitelor de fotbaliști sunt prezente în tribune, mai ales la meciurile importante. Viviana, niciodată. Ei nu i-a plăcut niciodată să apară în mass media, să fie persoană publică. De aceea nici nu ați văzut-o la vreun eveniment. Acesta a fost pactul dintre ei. Ca ea să nu fie prezentă nici măcar la meciuri, tocmai pentru a nu intra în atenția publicului și a presei. Însă, a urmărit de acasă fiecare meci al lui Mirel, fără exceptie. Ei sunt o familie foarte liniștită și sunt extrem de uniți. Rar am văzut doi oameni care să se respecte și fie loiali precum sunt Mirel și Viviana.”, susțin surse din anturajul celor doi soți, conform impact.ro.