„Ea va fi campioana României în acest sezon”. Pronosticul neașteptat al unui antrenor din Liga I

Catinca Giosanu 11.01.2021, 14:31
„Ea va fi campioana României în acest sezon”. Pronosticul neașteptat al unui antrenor din Liga I

Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, a vorbit, luni, 11 ianuarie, despre situația de la Poli Iași, dar și despre lupta la titlu din Liga 1. Mai mult, el a dezvăluit cine va fi campioana României în acest sezon.

Cum se vede lupta la titlu

Pancu s-a pronunțat cine va fi campioana României în acest sezon. Tehnicianul moldovenilor este de părere că lupta pentru campionat se va da între FCSB, CS Universitatea Craiova și CFR Cluj. Atfel, el a făcut o analiză a celor trei echipe.

Pancu susține că toate cele trei echipe anterior menționate sunt favorite la câștigarea campionatului.

”Nu se poate apropia nimeni de ele! Poate Viitorul să le urmeze, cu toate că echipa și-a pierdut mult din stilul pe care-l avea.”, a declarat Pancu într-un interviu acordat Gazeta Sporturilor.

În opinia lui Daniel Pancu, Craiova este cel mai bun club. Cu toate acestea, tehnicianul spune că este a treia favorită la titlu din Liga I.

”Craiova are condiții fantastice, clubul a fost construit cu multă inteligență, cu o echipă care a crescut an de an. Pierde mult de tot din cauza lipsei publicului, motiv pentru care e a treia favorită la titlu. Clubul mi se pare numărul unu în România.”, a mai spus jucătorul român de fotbal.

Daniel Pancu: FCSB, cea mai bună echipă

În vârstă de 43 de ani, Pancu are cele mai mari așteptări din partea FCSB.

”Individual, cea mai bună echipă. Eu nu știu cote de pe transfermarkt, habar nu am cum sunt evaluați jucătorii, dar ca talent e o echip care poate face meciuri fantastice. Dacă nu ești atent, te umilește! Dacă și-ar rezolva și problema cu fundașii centrali… Orice am spune noi, chiar dacă Miron și Cristea sunt buni și au cochetat cu naționala, nu sunt de nivelul Vinicius-Burcă sau Constantin-Bălașa.”, a precizat Pancu.

În ceea ce privește echipa CFR, Pancu a făcut următoarele afirmații:

”Tradiția contează, când capeți ADN-ul de campion, echipa știe ce își dorește. Stilul Petrescu a rămas imprimat acolo și oricine ar fi venit după el ar fi profitat de moștenire.”, a mai spus antrenorul lui Poli Iași.

„Galeria Rapidului mi-a lăsat o rană sufletească”

Cât despre Rapid, antrenorul a mărturisit că a rămas dezamăgit de modul în care suporterii echipei s-au comportat.

”Acum nu mă gândesc la Rapid absolut deloc. Rănile sufletești, sentimentele cu care am rămas după meciul cu Reșița rămân în inima mea. Nu cred că meritam acel tratament din partea suporterilor. Ar fi fost civilizat să se fi manifestat în alt mod, doar eram unul de-ai lor și o să rămân așa pe viață! Am sacrificat o groază de lucruri pentru ei și, dacă voiau să ne despărțim, am fi putut face asta…Nu plăcut, dar civilizat. Nu eram X de la Steaua aflat pe banca Rapidului!”, a concluzionat Pancu.

Urmăriți Playsport.ro și pe