Echipa din Superligă care e la un pas să-i transfere pe Ianis Stoica și Denis Haruț. Gigi Becali și-a dat acordul

Iosif Pintilie 22.10.2022, 09:28
Echipa din Superligă care e la un pas să-i transfere pe Ianis Stoica și Denis Haruț. Gigi Becali și-a dat acordul

FCSB se va despărți de mai mulți jucători în iarnă. Gigi Becali vrea să renunțe la trei jucători transferați în această vară: Bogdan Rusu, Marco Dulca și Rachid Bouhenma. Lor li s-ar putea alătura alți doi jucători, ceva mai vechi.

”U” Cluj vrea să transfere doi jucători de la FCSB

Ianis Stoica și Denis Haruț sunt așteptați de Eugen Neagoe, la Cluj, sub formă de împrumut. În echipa ”șepcilor roșii”, ei s-ar putea reîntâlni cu un alt fost jucător de la FCSB, Andrei Miron, aflat în negocieri avansate cu ardelenii.

„E posibil să plece, în iarnă cred că s-ar putea să îl dăm împrumut, m-a întrebat un impresar dacă îl las pe Ianis și pe Haruț la U Cluj. Da, mă, îl las. Fac curățenie cum pot, jucătorii care sunt aici să nu se supere, valoarea e valoare, dacă o ai, rămâi, dacă nu, nu îi trimit la război, nici la sanatoriu, la revedere.

E triaj aici, poți, bine, iei 7.000 de euro, nu, nu meriți, pleci, nu ai ce să stai aici? Dormi aici, îți place aici, că au condiții. Zicea cineva că sunt condiții mai bine decât în străinătate, le place aici, sunt condiții de 5 stele”, a spus Gigi Becali, la proarena.

Petrolul Ploiești și FCSB, amendate. LPF a anunțat sancțiunile după incidentele de pe arena „Ilie Oană”

Petrolul Ploiești și FCSB s-au duelat, duminică, 9 octombrie, în runda cu numărul 13 din Superliga, pe arena „Ilie Oană”. Partida a fost perturbată de acțiunile suporterilor, iar cele două formații nu au scăpat fără sancțiuni.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a analizat incidentele care au avut loc în tribune, iar pe site-ul LPF.ro au fost anunțate sancțiunile pentru ambele tabere.

Cea mai mare amendă le-a fost acordată celor de la Petrolul, respectiv 15.000 de lei, în timp ce roș-albaștrii au primit o sancțiune în valoare de doar 5.000 de lei.

„În temeiul art. 82.1 și 3 a și c, raportat la art. 83. 2. d din RD, se sancționează clubul ACS Petrolul 52 cu penalitate sportivă de 15.000 lei. În temeiul art. 82.2 și 3 a și c, raportat la art. 83. 2. b din RD, se sancționează clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 5.000 lei”, se arată în comunicatul celor de la lpf.ro.

Fanii „lupilor galbeni” au fost foarte activi în tribunele arenei „Ilie Oană” și au dus la întreruperea duelului Petrolul – FCSB după doar 10 minute. Ei au aprins numeroase fumigene galbene, iar vizibilitatea de la nivelul gazonului a scăzut drastic. De 8 minute a fost nevoie pentru ca duelul să poată fi reluat.

În ceea ce privește jocul din teren, FCSB s-a impus la Ploiești cu 2-0. Pentru roș-albaștri au marcat Joyskim Dawa și Florinel Coman.

Lotul pe care îl are Nicolae Dică la dispoziție la FCSB, în acest sezon

Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Răzvan Ducan

Fundași: Valentin Crețu, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Joonas Tamm, Florin Achim, Radu Boboc, Alexandru Pantea, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic, Sorin Șerban, Ionuț Panțîru* (nu este pe lista UEFA), Iulian Cristea* (nu este pe lista UEFA)

Mijlocași: Adrian Șut, Octavian Popescu, Matei Tănasă, Malcom Edjouma, Marco Dulca, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Andrei Cordea, Ovidiu Popescu* (nu este pe lista UEFA), Boban Nikolov (nu este pe lista UEFA)

Atacanți: Andrea Compagno, Billel Omrani (nu este pe lista UEFA), Bogdan Rusu, Florinel Coman, David Miculescu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter* (nu este pe lista UEFA)

*accidentat grav

 

Urmăriți Playsport.ro și pe