Echipa lui Laurențiu Reghecampf era condusă cu 3-1 în minutul 90, dar finalul a fost incredibil. Dramatism total în Arabia Saudită. Video

Sorin Barbu 24.11.2023, 23:24
Echipa lui Laurențiu Reghecampf era condusă cu 3-1 în minutul 90, dar finalul a fost incredibil. Dramatism total în Arabia Saudită. Video

Laurențiu Reghecampf a trăit în Arabia Saudită unul dintre cele mai dramatice meciuri din carieră. Echipa lui era condusă cu 3-1 în minutul 90, dar a reușit să întoarcă partida la ultimele faze ale partidei. Dugandzic şi Cordea au văzut din teren răsturnarea spectaculoasă de scor.

Laurențiu Reghecampf, victorie în ultima secundă, după ce echipa lui era condusă în minutul 90

Laurențiu Reghecampf a trecut prin momente dramatice în prima ligă din Arabia Saudită. În etapa cu numărul 14 din prima ligă, echipa lui a înfruntat pe teren propriu Al-Raed, fosta grupare a lui Marius Șumudică. Oaspeții au început duelul în forță și în minutul 27 conduceau cu 2-0, după reuşitele semnate de Tavares şi Sunbul. La pauză scorul a fost 1-2, după ce Mensah a redus din diferență. AL-Raed a plecat la cabine și cu un jucător mai puțin, după ce Al Beshe a văzut al doilea galben.

Citește și: Cât mai rezistă Reghecampf în Arabia Saudită?

Antrenorul român a forțat în repriza secundă și i-a trimis pe teren pe Dugandzic şi Cordea, dar tot oaspeţii au dat lovitura şi au majorat diferenţa la 3-1 prin golul lui Berkaoui din minutul 72. Minutele suplimentare au fost greu de privit chiar și de cei care nu au probleme cardiace. Al Taee a revenit în joc după autogolul lui Al Fahad, iar Mensah a restabilit egalitatea din lovitură de la 11 metri. Duelul a fost decis de un gol marcat în minutul 10 de prelungire. Misidjan a dat lovitura, pe stadionul Prince Abdul Aziz bin Masaad Stadium, și a stabilit scorul final: 4-3.

Fanii au fost în delir, iar stadionul s-a cutremurat în momentul în care echipa din care fac parte cei trei români au marcat golul victoriei.

În urma acestui rezultat, Al Taee a ieşit din zona periculoasă şi este pe locul 13, cu 14 puncte după 14 meciuri.

Urmăriți Playsport.ro și pe