Edi Iordănescu a dat de pământ cu jucătorii FCSB. „Vor plăti! Sunt probleme interne”

Dumitru Adrian 23.09.2021, 00:17
Edi Iordănescu a dat de pământ cu jucătorii FCSB. „Vor plăti! Sunt probleme interne”

Edi Iordănescu a dat de pământ cu toți jucătorii săi și i-a anunțat, imediat după meci, că vor avea parte de o „surpriză”. În ciuda victoriei, tehnicianul FCSB dorește să îi amendeze.

Edi Iordănescu, nemulțumit de atitudinea jucătorilor de la FCSB

Modul în care partida s-a desfășurat după minutul 60 l-a nemulțumit total pe antrenorul roș-albaștrilor.

„E o calificare și rămâne asta, dar lucrurile nu s-au desfășurat așa cum am vrut eu. Până în minutul 60 am arătat că facem ce trebuie și că suntem maturi. După, am ieșit la rampă cu o mentalitate pe care nu o accept. Este impardonabilă. Am văzut 5 meciuri ale adversarului și este o echipă bună, dar nu ne scuză cu nimic. Vor plăti cu toți, nu accept așa ceva. Nu tolerez. Trebuie să știi să ai maturitatea să securizezi rezultatul. Pentru mine e clar.

Au petrecut jucătorii FCSB înainte de meciul din Cupa României?

Edi Iordănescu a lăsat de înțeles că nu doar prestația din teren, din Cupa României, reprezintă o problemă la FCSB. Unii jucători au jucat slab pentru că „sunt nocturni”.

Sunt probleme interne, nu le voi discuta. Ei trebuie să demonstreze că joacă, că reprezintă un club cu tradiție și asta te obligă. Cine nu poate să ducă presiune, înseamnă că nu își găsește locul aici. Sper să învățăm din ele.

Antrenorul FCSB nu a vrut să ofere niciun cuvânt de laudă nici pentru puștiul Ianis Stoica, care a marcat două goluri și a arătat calități care sunt necesare fotbalului românesc.

Au fost multe părți bune până în minutul 60. Sunt prea supărat să mai fac aprecieri pozitive. Mereu am avut explicații, dar după minutul 60 probabil am o echipă nocturnă și au vrut să mai stea un pic. Nu există scuză, mai ales că jucăm în campionat peste 2 zile jumătate.

Pentru mine este o provocare să construiesc o echipă competitivă, cu mentalitate., a declarat Edi Iordănescu.

Fiul „Generalului” speră să își poată recupera jucătorii accidentați, mai ales că a primit noi vești proaste din camera de groază.

Urmăriți Playsport.ro și pe