Edi Iordănescu a primit asigurări de la CFR Cluj că înțelegerea va fi respectată. „Nu știu de ce s-a ajuns aici”

Olteanu Ștefan / 27.10.2021, 23:20

Edi Iordănescu mai are de încasat o sumă uriașă de bani de la CFR Cluj, însă a primit asigurări de la directorul sportiv al clubului că înțelegerea va fi respectată. La scurt timp după ce Iordănescu Jr. a câștigat la comisii, Marius Bilașco a declarat că formația din Gruia nici nu se gândește să atace decizia la TAS.

CFR Cluj trebuie să îi plătească peste 150.000 de euro lui Edi Iordănescu. Antrenorul FCSB-ului a primit asigurări că înțelegerea va fi respectată

Edi Iordănescu a primit asigurări din partea lui Marius Bilașco, directorul sportiv de la CFR Cluj, că înțelegerea va fi respectată și antrenorul își va încasa toți banii.
Aproximativ 185.000 de euro ar mai avea de încasat Iordănescu Jr. de pe urma colaborării cu CFR Cluj. Din totalul acestei sume, 100.000 de euro ar reprezenta doar prima pentru cucerirea titlului în Liga I în sezonul 2020 – 2021.
Antrenorul a plecat de la CFR Cluj fără să i se plătească toți banii, iar ulterior a început demersurile legale pentru a-și face dreptate.
Edi Iordănescu a avut câștig de cauză la comisii, iar CFR Cluj este bună de plată. Campioana mai poate face încă recurs la TAS, însă Marius Bilașco spune că nu se va întâmpla acest lucru:

E o sumă pe care clubul i-o datorează lui Edi şi va fi achitată. De ce s-a ajuns aici n-aş putea să spun… Pentru că anumite lucruri s-au întâmplat cu ceva timp în urmă şi nu aş putea să zic. Nu avem ce sa atacăm la TAS din punctul meu de vedere”, a spus directorul sportiv al campioanei.

Marius Bilașco: „Din câte știu, sunt câteva restanțe și la oamenii din staff-ul lui”

De asemenea, Bilașco a spus că la fel vor fi tratați și oamenii pe care Iordănescu Jr. i-a avut în staff la Cluj. Oficialul campioanei spune că problemele din ultima vreme au făcut ca actualii jucători să devină o prioritate și, cel mai probabil, din această cauză Edi Iordănescu și cei din staff-ul său au fost trecuți în plan secund. Însă în cele din urmă cu toții vor fi plătiți:

N-aş putea să spun de ce s-a ajuns la un litigiu. Ştiu că a fost o înţelegere între antrenor si club. El, ştiţi foarte bine, că a decis să nu mai continue.
Din câte stiu eu mai sunt câteva restanţe la oamenii din staff-ul lui Edi. Se vor achita, nu s-a pus problema niciodată. Au fost priorităti legate de jucători şi urmează să se clarifice şi restul”, a mai spus Marius Bilașco, pentru Telekomsport.ro.

CFR Cluj mai pregătește un transfer. Jucătorul pe care Dan Petrescu l-a cerut de urgență.