Edi Iordănescu a rămas fără cuvinte. Gigi Becali îi face viața un coșmar, iar FCSB se află într-o situație critică

Olteanu Ștefan / 21.10.2021, 11:16

Edi Iordănescu a rămas fără cuvinte după ultimele declarații ale lui Gigi Becali. Antrenorul roș-albaștrilor își dorește ca partida din runda a 13-a cu Farul Constanța să se amâne pentru o dată ulterioară, deoarece echipa sa este decimată de Covid-19 și accidentări. FCSB de abia poate alcătui un „prim 11” pentru deplasarea de la Constanța, însă finanțatorul echipei are o altă opinie: „Nu îmi e frică de nimeni, se va juca meciul!”.

Gigi Becali vrea ca meciul cu Farul Constanța să se dispute. Edi Iordănescu a rămas fără cuvinte

FCSB traversează o perioadă de coșmar, iar Edi Iordănescu a rămas fără cuvinte după ultimele declarații ale patronului. Gigi Becali pune presiune să se dispute meciul cu Farul Constanța, care e programat duminică, în ciuda numeroaselor absențe din lotul echipei.
FCSB e decimată de Covid-19 și accidentări, iar la partida cu CS Mioveni din runda precedentă s-a prezentat cu 13 fotbaliști, dintre care doi portari și 11 jucători de câmp.
Acum situația poate fi și mai dramatică. Florin Tănase și Andrei Miron s-au accidentat și sunt incerți pentru deplasarea cu Farul de duminică. În acest context, roș-albaștrii au mai rămas doar cu 11 jucători la dispoziție.
Însă cu toate acestea, FCSB nu a cerut încă amânarea meciului. Se pare că Gigi Becali ar aștepta să vadă exact care este starea lui Florin Tănase. Finanțatorul pune presiune pe echipă, iar dacă Tănase va fi apt pentru deplasarea de duminică seară, va face tot posibilul ca partida să se joace:

Dacă e Tănase apt, jucăm și în 12 inși! Dacă nu-l ai pe Tănase în teren, ai o problemă. Cât e Tănase în teren, se joacă toate meciurile. Dacă Tănase va fi bine, se va juca meciul cu Farul. Dacă va fi accidentat, nu se va juca meciul. Dacă e el în teren, nu îmi e frică de nimeni. Când e Tănase, e dirijor, cântă trompeta, clarinetul, fiecare la rândul lor”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

Florin Tănase: „Nu cred că jucăm cu Farul”

Spre deosebire de Gigi Becali, Mihai Stoica a lăsat de înțeles că meciul FCSB – Farul Constanța e în pericol să nu se joace. Asta deoarece Tănase s-a accidentat și, potrivit managerului general de la FCSB, „are glezna cât un pepene galben”.
Nici căpitanul roș-albaștrilor nu părea foarte optimist cu privire la meciul din runda a 13-a. Imediat după victoria cu CS Mioveni, scor 3-0, Florin Tănase a declarat:

Stați să vedem dacă o să urmeze meciul cu Farul. Eu cred că nu… Mai avem mâine un test și suntem prea puțini. Nu sunt emoții… Am mai trecut prin asta”, spunea Tănase.

Odată cu accidentările lui Tănase și Miron, FCSB are dreptul să solicite amânarea partidei. În acest moment, roș-albaștrii au doar 11 jucători apți. Protocolul cere 13 jucători, dintre care minim un portar din listele A și B. FCSB trebuie să dovedească prin documente accidentările respective și poate solicita amânarea partidei cu până la 6 ore înaintea meciului. În cazul de față, vorbim de ora 14:30 a zilei de duminică.