Edi Iordănescu i-a pus o nouă etichetă lui Gigi: ”E naiv!”. De ce îl caracterizează așa

Gabriel Peneș / 20.04.2021, 18:47
Edi Iordănescu i-a pus o nouă etichetă lui Gigi: ”E naiv!”. De ce îl caracterizează așa

Edi Iordănescu i-a pus o nouă etichetă lui Gigi: ”E naiv!”. De ce îl caracterizează așa pe patronul de la FCSB. CFR Cluj a început cu o victorie play-off-ul, 3-0 cu Clinceni. Acum, echipa din Gruia se pregătește de confruntarea de miercuri, din deplasare, contra celor de la Sepsi. Antrenorul clujenilor a avut câte ceva de spus în conferința de presă premergătoare meciului. Inclusiv, „cu manta”, despre Becali.

Edi Iordănescu i-a pus o nouă etichetă lui Gigi

Fac de fac și se întâlnesc iar și iar pe „drumul replicilor”. Edi Iordănescu i-a pus o nouă etichetă lui Gigi: ”E naiv!”. Lupta pentru titlul se dă, de o bună bucată de vreme, și în duelul verbal dintre antrenorul clujenilor și patronul FCSB. Problema arbitrajelor a fost una din marile teme de conflict. Înainte de partida din Supercupă, Iordănescu a fost critic cu cei care „arbitrează de la televizor”. El chiar a propus ca în play-off, toată lumea, de la antrenori, la conducători, să se abțină în a mai face comentarii.

Mă supără, văd ce presiune se creează, văd conducători și patroni de la alte echipe, care comentează despre noi, în speță domnul Becali. Încă o dată îl spun, îl respect foarte mult, dar văd că vrea să ne arbitreze de la televizor. Propun ca odată cu începerea play-off-ului, să ne oprim toți din comentarea arbitrajului. Haideți să încercăm să nu mai comentăm. Nimeni! Toate echipele pot încerca asta, să ne abținem să comentăm, să nu mai punem presiune”, a declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu i-a pus o nouă etichetă lui Gigi: ”E naiv!”. De ce îl caracterizează așa
Edi Iordănescu i-a pus o nouă etichetă lui Gigi: ”E naiv!”. De ce îl caracterizează așa pe patronul FCSB

”E naiv!”. De ce îl caracterizează așa pe patronul de la FCSB

Gigi Becali n-a rămas dator și i-a „plătit polița” după aceea.

Mi se pare o propunere tupeistă! Vezi de treaba ta, de echipa ta, că eşti antrenor… Ce te bagi tu în ce facem noi, patronii, conducătorii…? Nu mă pricep la fotbal, dar ştiu că dacă vine unul în careu şi îţi rupe piciorul e 11 metri. Băi, nenea „Iedi”, vezi de treaba ta, antrenează echipa şi lasă filosofia, măi, nenea „Iedi”, a spus Gigi Becali pentru Look Sport.

De data aceasta, Edi Iordănescu a făcut un comentariu la adresa celor care cred că U. Craiova este ieșită din lupta pentru titlu.

O spune clasamentul, au atuurile lor (nr – Craiova). Nu va fi uşor, este o luptă deschisă. Cine crede că Universitatea Craiova a ieşit din calculele campionatului este cel puţin naiv. Noi, ca să avem speranţe pentru titlu, trebuie să rezolvăm o mare problemă de joc, şi mă refer la eficienţa în faţa porţii. Va fi aproape imposibil fără asta”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă dinaintea meciului cu Sepsi.

Cu puțin timp înainte de startul play-off-ului, Gigi Bercali declara că nu-și face griji pentru câștigarea titlului. El spunea că și Clujul și Craiova au echipe bune, dar nu se pot compara cu a lui.

Eu nu mă pricep la fotbal, cum zic unii. Dar, vă spun că pe FCSB nu o mai poate atinge nimeni! Ne vom bate la campionat cu CFR Cluj și cu Universitatea Craiova. Dar, noi suntem un pic mai buni. Nu vreau să mă laud. Așa cred eu, așa văd eu echipa în acest moment”, spunea Becali citat de digisport.ro.

Edi Iordănescu a mai băgat un pic bățul prin gard, declarând că nu a urmărit FCSB – Botoșani. Un apropo la jocul blajin al moldovenilor în cea de-a doua repriză a meciului câștigat de roș-albaștri cu 2-1.

Nu pot comenta speculaţiile apărute după meciul celor de la FCSB cu Botoşani pentru că nu am văzut meciul. Era un alt meci la televizor, Napoli cu Inter, şi am preferat acel joc”, a spus Edi Iordănescu.