Edi Iordănescu, părăsit și trădat de colaboratorii de încredere de la FCSB

Bădulescu Silvian / 16.11.2021, 13:45
Edi Iordănescu, părăsit și trădat de colaboratorii de încredere de la FCSB

Gigi Becali a apărut din nou la televizor în ultimele zile. Acesta l-a făcut pe Edi Iordănescu să plece de la FCSB, fără a beneficia de clauza de 500.000 de euro. Ulterior, a confirmat în direct că l-a numit pe Toni Petrea în funcția de antrenor principal.

Meme Stoica și Marius Ianuli l-ar fi părăsit pe Edi

Când Iordănescu jr. a preluat funcția de antrenor principal al echipei, în cadrul echipei au fost făcute declarații referitoare la unitatea grupului. Totuși, odată cu demiterea acestuia, niciunul dintre colaboratori nu a oferit nicio declarație. Nici măcar Mihai Stoica, cunoscut pentru postările pe care le face pe contul personal de Facebook.

Patronul Gigi Becali a forțat nota și a declarat că managerul general al echipei îi este loial lui și nu lui Edi. Marius „Mache” Ianuli, team managerul echipei, a fost și el menționat de conducătorul echipei roș-albastre.

„O să rămână singur cu jucătorii”

Becali a continuat pe aceeași linie. El ba chiar l-a sunat pe Nea Puiu și i-a transmis acestuia următorul mesaj.

Nebunul (n.r. Edi Iordănescu) o să rămână singur cu jucătorii, la bază, dacă nu știe cine e stăpăn” a fost mesajul pe care Becali i l-a transmis lui Nea Puiu, care, la rându-i, trebuia să-l trimită fiului.

Becali a confirmat acest lucru.

Da, i-am spus că va rămâne cu jucătorii să se antreneze, pentru că Meme mi-a spus „băi, Gigi, dacă se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el”. Și eu m-am referit la oamenii de la bază. Pai dacă te cerți cu patronul, păi, ăia te mai bagă în seamă? Păi, Mache îl mai băga în seamă? Cum adică? Păi, ăia mă iubesc pe mine, normal că iubesc pe cine îi plătește”.

Toni Petrea, înapoi la FCSB

Trei luni a stat Edi la FCSB. Dinu Todoran, antrenorul dinainte, a rezistat tot atât. După 12 meciuri la cârma echipei, Edi a lăsat FCSB pe locul secund în campionat, la opt puncte de liderul CFRCluj. Bilanțul este de opt victorii, două remize și două înfrângeri. Dintre eșecurile suferite, unul este în fața celor de la FC Voluntari, în Cupa României, „la masa verde”.

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că noul antrenor e Toni Petrea. Acesta a mai ocupat funcția de tehnican al echipei în sezonul 2020-2021, când a reușit să câștige Cupa României, după finala cu Sepsi (1-0).

El i-a fost secund lui Laurențiu Reghecampf și a preluat echipa, pentru prima oară, în iulie 2020. El l-a înlocuit la momentul respectiv pe Bogdan Argeș Vintilă.