Edi Iordănescu s-a despărțit de CFR Cluj! „Mulțumesc din suflet echipei”

Mihai Cheles 01.06.2021, 20:25
Edi Iordănescu s-a despărțit de CFR Cluj! „Mulțumesc din suflet echipei”

Edi Iordănescu este istoria pentru CFR Cluj! Antrenorul a declarat că nu mai există cale de întoarcere și va renunța la banca tehnică a campioanei.

Edi Iordănescu s-a despărțit de CFR Cluj! „Mulțumesc din suflet echipei”

CFR Cluj a rămas fără antrenor. Omul care i-a adus cel de-al patrulea titlu consecutiv, Edward Iordănescu, a anunțat că nu va mai continua la CFR Cluj din sezonul viitor. Cărțile au fost aruncate! Acesta avea contract cu CFR până în vară, iar negocierile dintre cele două părți nu au fost cele dorite. Astfel, Edi a decis să o ia pe un alt drum. Lucru confirmat chiar de acesta pe pagina personală de Facebook.

Contractul meu cu CFR se termină oficial în câteva zile și doresc să mulțumesc din suflet echipei. Băieții au fost speciali și mă bucur că am reușit această performanță extraordinară împreună. Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum să nu te atașezi. Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu. Mulțumesc președintelui care a crezut necondiționat în mine și a fost mereu un factor major de echilibru. Patronului care știu ce eforturi face pentru echipă și cât suflet pune și întregii conduceri. Mulțumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc și pentru dragostea lor pentru echipa și nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical și tuturor celor implicați în activitatea zilnică a echipei !! Sunt mândru că am reprezentat Clujul și clujenii !! HAI CFR CAMPIOANĂ ROMÂNIEI !! l

P.S. – Nu am venit pentru bani la CFR și nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte și nu știu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment și prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viață, chiar dacă există o dorința comună, există riscul să nu găsești calea comună”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu, pe pagina personală de Facebook.

ULTIMĂ ORĂ. Edi Iordănescu s-a despărțit de CFR Cluj!
ULTIMĂ ORĂ. Edi Iordănescu s-a despărțit de CFR Cluj! „Mulțumesc din suflet echipei”

Interes din mai multe țări pentru Edi Iordănescu

Zilele acestea, s-a vorbit intens despre faptul că Edi Iordănescu ar fi avut mai multe oferte din străinătate. Acesta fiind motivul pentru care nu ar fi ajuns la un acord cu CFR Cluj. Cu toatea acestea, antrenorul a ținut să specifice că nu este vorba de așa ceva, în motivarea deciziei sale. S-a vorbit despre oferte din Arabia Saudită, de la Al-Ittihad și Al-Feyha, dar și din Belgia, de la Antwerp. De asemenea, un interes de la Club Brugge și AEK Atena pentru antrenorul român, dar și din Rusia.

Urmăriți Playsport.ro și pe