Edi Iordănescu și-a anunțat proiectul de la națională: „Nu ne scapă niciun jucător!” Ce urmează pentru Dennis Man și Moruțan | EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir / 11.02.2022, 18:22
Edi Iordănescu și-a anunțat proiectul de la națională: „Nu ne scapă niciun jucător!” Ce urmează pentru Dennis Man și Moruțan | EXCLUSIV Playsport Live

Edi Iordănescu a fost invitatul emisiunii Playsport Live. Selecționerul a anunțat ce program va avea de la preluarea naționalei.

Edi Iordănescu are deja două săptămâni de când este selecționer. Trebuie să califice naționala la Euro 2024. Răzvan Burleanu i-a fixat ca obiectiv și primul loc în Liga Națiunilor.

Edi Iordănescu și-a anunțat proiectul de la națională: „Nu ne scapă niciun jucător!” Ce urmează pentru Dennis Man și Moruțan

„Vreau să fac și muncă de teren, să merg, să văd jocuri, să discut cu jucători, cu antrenori. Vreau să merg și în străinătate, la băieți, să îi văd la jocuri, la treabă.

Avem multe lucruri de îmbunătățit, să fiu cât mai aproape de băieții noștri, care ne reprezintă.

Vom face, voi împărți datele în funcție de acțiunile pe care le avem. Vreau să fac o deplasare în Italia, este în agenda mea. Vreau să cuprind cât mai mulți dintre băieți, sunt foarte mulți concentrați în zona de nord.

E important pentru mine, cu toate că am acest avantaj. Aproape 50 la sută dintre băieși sunt băieți cu care am lucrat. Asta este un avantaj. Cred că în proporție de 90 la sută îi cunosc, mi-au fost și adversari.

Nu ne scapă niciun jucător, la fiecare etapă, îi urmărim pe toți. Toți sunt sub observație, dar sunt și jucători care pot să vină din urmă.

Despre situația lui Dennis Man

Nu am vorbit încă cu el, deja am vorbit cu mai mult de 50 la sută dintre cei din străinătate. Urmează să vorbesc și cu cei din țară. Voi vorbi și cu Dennis Man, nu a fost o ordine pe care am luat-o.

Chiar azi am vorbit cu cei din Turcia, cu Cicâldău și cu Moruțan. Urmează să am o discuție și cu el, pentru că nu traversează cea mai bună perioadă.

Încerc și eu să îmi iau cât mai mult feed back. Din discuțiile pe care le am cu antrenorii lor să îi asigur ca sunt importanți.

Cu cei care joacă constant ne e mai ușor, comunicăm cu ei, ca să le vedem starea de spirit.

Despre Moruțan

Am discutat, este încrezător. Acolo a fost o schimbare. Încearcă să se regăsească și ei, își doresc să joace. Și Oli vrea să demonstreze.

L-am apucat o periodă foarte scurtă la FCSB, aproape o săptămână Știu că este un jucator foarte bun.

Vreau să fac și muncă de teren, nu este suficient să te închizi într-un birou”, a declarat Edi Iordănescu la Playsport Live.