Edi Iordănescu și Mihai Stoica, trimiși la carte: „Trebuie să învețe! Să mă sune la orice oră”

Robert Zanfir / 06.10.2021, 22:36
Edi Iordănescu și Mihai Stoica, trimiși la carte: „Trebuie să învețe! Să mă sune la orice oră”

Vasile Miriuță rămâne un critic al jocului celor de la FCSB, chiar dacă a fost ironizat de Mihai Stoica. Fostul antrenor al lui CFR Cluj sau al lui Dinamo susține că rezultatele din ultima vreme nu sunt dublate de un joc pe măsură și îi trimite la carte pe antrenorul și managerul roș-albaștrilor.

Edi Iordănescu profită din plin de pauza provocată de meciurile naționalei, din preliminariile CM 2022. Antrenorul speră să ridice nivelul de pregătire al echipei, dar și să recupereze o parte din accidentați. Unul dintre aceștia este Florin Tănase, care ar putea reveni pe teren chiar la următoarea partidă, cu Mioveni.

Edi Iordănescu și Mihai Stoica, trimiși la carte: „Trebuie să învețe! Să mă sune la orice oră”

În ciuda seriei de patru victorii consecutive, între care s-a strecurat și umilința administrată marii rivale Dinamo, 6-0, jocul celor de la FCSB este criticat de mulți oameni de fotbal. Unul dintre aceștia este Vasile Miriuță, care a declarat după victoria cu Chindia Târgoviște, 1-0, că rezultatul este unul mincinos.

Replica din cantonamentul de la Berceni a venit imediat. Mihai Stoica i-a amintit antrenorului de eliminarea rușinoasă de la baraj. „Pe ăla l-a eliminat în baraj Unirea Dej” a fost ironia managerului FCSB.

Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj își menține opinia și spune că, în ciuda rezultatelor bune, jocul nu este la înălțime. Mai mult, Vasile Miriuță îi trimite la carte pe cei doi.

N-am nimic nici cu MM, nici cu Edi, le urez succes, dar când echipa joacă rău nu poţi să spui că joacă bine, MM are numărul meu de telefon, dacă are ceva, poate să mă sune la orice oră, nu am nicio problemă.

Edi nu are cu ce să mă deranjeze. Trebuie să înveţe. Eu, când eram la Dinamo, am ratat play-off-ul, i-am strâns mâna lui Negoiţă, i-am mulţumit pentru şansă şi am plecat de la Dinamo. Trebuie să-ţi asumi. Când se scrie ceva despre el, şi nu a zis doar Miriuţă, am văzut oameni din fotbal care au făcut statistici
Vasile Miriuță, la Look Sport.

FCSB este pe locul 3 în Liga 1, cu 21 de puncte adunate după 11 etape. Următoarea partidă a roș-albaștrilor este cu Mioveni, după cele două meciuri ale naționalei, cu Germania și Armenia.

Edi Iordănescu speră să schimbe jocul echipei, cu atât mai mult cu cât Constantin Budescu începe să își intre în drepturi la club. „Budi” s-a pregătit exemplar, dar a făcut și spectacol la antrenamentul de luni.

Cu toate acestea, FCSB este la nouă puncte de liderul CFR Cluj, iar Vasile Miriuță este convins că roș-albaștrii trebuie să învețe să accepte și criticile, pentru a putea progresa: „Pe Gigi Becali am văzut că nu l-am supărat. Corect, m-a eliminat Dejul, îmi asum, nu am nicio problemă, nu înţeleg ce l-a deranjat pe Mihai Stoica. Pe el să-i intereseze jocul lor.

Au fost obişnuiţi să-i laude toată lumea când joacă prost. Eu, când vin în emisiune, dacă joacă rău, nu pot să spun că a jucat bine. Eu spun ce văd. La ora actuală FCSB nu practică un joc extraordinar, suferă. Că au câştigat patru jocuri? Bravo lor! Dar trebuie să accepţi şi critici!

Eu citesc Kicker, Bild…Au pierdut nişte meciuri amicale şi toată lumea s-a întrebat dacă Nagelsmann e potrivit că s-a dus la Bayern. Cu muncă, seriozitate, disciplină, câştigă! Dar să nu zici tu că Miriuţă, că nu ştiu ce! Hai să ne vedem de treaba noastră”, a mai spus tehnicianul.