Ediție specială a PlaySport LIVE! Invitat: antrenorul-revelație din Liga 1, Liviu Ciobotariu, care a participat ca fotbalist la ultimul Mondial al României, cel din 1998!

Sorin Chiriac / 16.11.2021, 13:52

Echipa națională de fotbal a României trece prin una dintre cele mai ”negre” perioade din istorie, după ce a ratat calificarea la un nou turneu final. „Tricolorii” au avut soarta în propriile mâini, dar au terminat dezamăgitor o nouă campanie de calificare la Cupa Mondială, unde nu am mai jucat din 1998.

Vine Mutu?

Mai mult decât atât, naționala de fotbal a rămas și fără selecționer, după ce contractul lui Mirel Rădoi a expirat, iar antrenorul a anunțat ferm că nu mai dorește să continue munca începută în urmă cu doi ani și jumătate. Federația Română de Fotbal a început deja negocierile cu posibilii candidați. PlaySport.ro scria, în exclusivitate, că favorit să îi ia locul lui Rădoi ar fi Adrian Mutu, care ar fi avut deja o primă întâlnire cu directorul tehnic ar FRF, Mihai Stoichiță, care a confirmat că viitorul selecționer va fi tot român. O altă variantă vehiculată în anumite medii ar fi Edward Iordănescu, plecat chiar ieri de la FCSB, dar acesta neagă orice negociere cu federalii.

Antrenorul-revelație din Liga 1 vine la PlaySport LIVE

Comentăm subiectele fierbinți din Liga 1 dar și de la echipa națională cu antrenorul-revelație din Liga 1. Liviu Ciobotariu ne va explica cum a reușit să ducă o echipă mică, așa cum este FC Voluntari, până pe loc de play-off, deși formația ilfoveană a avut un debut de sezon dezastruos. Tehnicianul este îndreptățit să spună lucrurilor pe nume și în ceea ce privește echipa națională, el fiind în componența ”Generației de Aur”, care a luat parte la ultimul Campionat Mondial la care am participat, cel din 1998.

Ciobi vs. Dinamo!

Vom vorbi cu Liviu Ciobotariu și despre situația critică pe care o traversează echipa la care a cunoscut consacrarea, Dinamo București. Și pe care, paradoxal, va trebui să o învingă chiar în meciul din această etapă a Ligii 1. Partida dintre FC Voluntari și Dinamo se va juca luni, de la 20:30, pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din localitate.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!

Așa cum v-am obișnuit, nu vom menaja pe nimeni! Sorin Chiriac, Cătălin Mureșanu și invitatul lor vor discuta cele mai importante subiecte din fotbalul românesc, spunând lucrurilor pe nume, fără a dori însă să lovească în persoane, ci doar pentru a fi constructivi.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.