Efectul Hagi, în acțiune. Scene incredibile petrecute între „Rege” și Adrian Mutu. „A fost mut”

Radu Bordei 14.06.2022, 20:14
Efectul Hagi, în acțiune. Scene incredibile petrecute între „Rege” și Adrian Mutu. „A fost mut”

Între „Rege” și Adrian Mutu este o relație specială, chiar dacă cei doi nu au jucat mult timp împreună. De altfel Gică Hagi a fost una din cele mai importante prezențe la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, din weekend-ul trecut. Actualul antrenor al Rapidului a recunoscut mereu că Hagi a fost un mentor pentru el.

Cum a decurs prima întîlnire între „Rege” și Adrian Mutu. „S-a înroșit tot, a fost mut”

Jurnalistul Decebal Rădulescu a relatat, la Digisport, momentul când Adrian Mutu l-a întâlnit direct pe idolul său. Pe atunci, în urmă cu două decenii, Mutu era o tânără speranță, impresariat de frații Becali. Aceștia i-ar fi facilitat întâlnirea cu marele Gică Hagi, la rugămintea fotbalistului.

Giovanni era prea „greu” pentru Mutu, atunci, l-a trimis pe Victor. S-au întâlnit la un restaurant, a venit Hagi și a intrat și Mutu. Și i-a zis Victor: `Uite, mă, el e Adrian Mutu`. Hagi l-a salutat, dar Mutu nu a mai fost în stare de nimic, n-a zis nimic, a fost mut. Cum a intrat, așa a și ieșit. S-a înroșit tot, a dat mâna cu el și atât. Îți dai seama ce emoționat era, cât a dorit să îl vadă pe Hagi, a relatat jurnalistul.

Adi Mutu, replică genială, după o seară fantastică: „Acum l-am depășit pe Hagi!”

Fostul internațional și-a organizat meciul de retragere, la Cluj, iar printre starurile prezente, a fost și „Regele” Hagi. Acesta a făcut show și pe teren și chiar i-a dat o pasă de gol sărbătoritului zilei.

A fost o seară minunată, nu mă așteptam să fie atât de multă lume și acest vibe foarte, foarte frumos. Chiar m-am bucurat, am încercat să facem un show. Mă bucur că s-a terminat egal. Dar peste toate rămâne seara asta minunată și le mulțumesc atât băieților care au jucat, cât și publicului. La 43 de ani reușesc să îmi controlez emoțiile.

I-am spus lui Gică (Hagi – n.r.), am și înscris din pasa lui, acum am 36 (goluri – n.r.). A fost ultimul gol al meu la națională, din pasa lui. Ar fi fost fantastic dacă am fi jucat mai mult împreună, vă dați seama câte goluri aș fi avut acum la națională”, a declarat Adi Mutu la finalul serii.

Ce jucători uriași au evoluat în Team România vs World Stars

Team România și World Stars s-au înfruntat pe gazon, iar meciul eveniment s-a terminat la egalitate, scor 3-3. Adrian Mutu și Ionel Ganea cu o „dublă” au punctat pentru tricolori. Golurile oaspeților au fost înscrise de Jimmy Floyd Hasselbaink, cu o „dublă”, respectiv Alberto Gilardino.

În tabăra României au intrat rând pe rând următorii: Stelea, Maftei, Goian, Tamaș, Raț, Mutu, Săpunaru, Rădoi, Hagi, Marica, Ganea, Stăncioiu, Kiriță, Zicu, Codrea, A. Ilie, Pătrașcu, D. Niculae, Borza, M. Niculae, Iencsi și Dănciulescu.

Pentru World Stars au jucat: Frey, Ujfalusi, P. Cannavaro, Dainelli, Gobbi, Montolivo, Makelele, Jorgensen, Hasselbaink, Toni, Trezeguet, Avramov, Couto, Semioli, Gilardino, Bogdani, Pazzini, Blasi, Donadel, Golanski și Gamberini.

Urmăriți Playsport.ro și pe