Ei sunt copiii lui Ion Ion Țiriac, iubitul Soranei Cîrstea! Urmașii imperiului Țiriac, pozați în compania mamei lor

Giosanu Catinca / 03.06.2021, 22:30

Ion Ion Țiriac a trecut de mult peste divorțul de Ileana Lazariuc și este îndrăgostit până peste cap. Fiul miliardarului Ion Țiriac trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de frumoasa Sorana Cîrstea. Deși a cerut-o în căsătorie pe sportiva din Târgoviște, bărbatul încă ține ascunsă relația pe care o are cu femeia cu 13 ani mai tânără decât el. Reamintim că Țiriac J.r a mai fost căsătorit, în trecut, relație din care au rezultat doi copii. Urmașii imperiului Țiriac au fost pozați, recent, în compania mamei lor. Unde au fost surprinși cei trei?

Ei sunt copiii lui Ion Ion Țiriac, iubitul Soranei Cîrstea!

Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc s-au iubit mai bine de 15 ani, dintre care 10 au fost și căsătoriți. Din mariajul lor s-au născut doi băieți, iar de-a lungul timpului au fost văzuți numai în ipostaze tandre, demne de un cuplu fericit. Tocmai de aceea, vestea că cei doi au divorțat a reprezentat o adevărată bombă în showbizz-ul autohton. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de Ileana, prin intermediul rețelelor de socializare, în aceeași manieră discretă care a consacrat-o:

Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm, oficial, faptul că am divorțat acum doi ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre. Deși nu s-a schimbat nimic cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni. Suntem și vom fi o familie unită, însă viețile noastre vor rămâne, în continuare, private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în mesajul transmis de Ileana, pe contul ei de socializare.

Iubitul Soranei Cîrstea a mai fost căsătorit și cu Maria Marinescu, în 2007. Mariajul cu aceasta a durat însă doar trei luni.

Urmașii imperiului Țiriac, pozați în compania mamei lor

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au împreună doi copii. Este vorba despre Alexandru și Nicholas Noah. Nepotul cel mare al omului de afaceri Ion Țiriac a venit pe lume în luna martie a anului 2008, iar mezinul, Nicholas Noah, s-a născut în iunie 2009. Cei doi copii au moștenit trăsăturile frumoase de la părinți, dar sunt și foarte talentați. Cel mare, Alexandru, are o pasiune pentru tenis. Cel mai probabil i se trage de la celebrul său bunic, Ion Țiriac. În ceea ce îl privește pe Nicholas, acesta este atras de pian.

Ileana lazariuc petrece foarte mult timp alături de copiii ei. Fosta cântăreață a sărbătorit inclusiv noaptea de revelion alături de cei doi fii ai săi. Bruneta a surprins momentul cu o fotografie, pe care a publicat-o, ulterior, pe Instagram. Fotografia realizată la Dubai a strâns mii de aprecieri din partea urmăritorilor fostei soții a lui Ion Ion Țiriac.

Ileana Lazariuc, alături de cei doi copii ai ei / Sursă foto: Instagram @Ileana Lazariuc
Ileana Lazariuc, alături de cei doi copii ai ei / Sursă foto: Instagram @Ileana Lazariuc

Dacă fiul celui mai bun tenismen al României din toate timpurile și-a refăcut viața, despre Ileana nu există nici măcar zvonuri că și-ar fi găsit vreun iubit.