El e fotbalistul român care merita să câștige Balonul de Aur: „Un mare talent. Toate calitățile”

Catinca Giosanu 27.09.2023, 18:49
El e fotbalistul român care merita să câștige Balonul de Aur: „Un mare talent. Toate calitățile”

Victor Becali (62 de ani) a spus cine este fotbalistul român care merita să câștige Balonul de Aur.

Agentul FIFA apreciază că atacantul din țara noastră, retras între timp din activitate, a avut toate calitățile necesare unui sportiv de mare clasă.

Din nefericire, însă, favoritul vărului lui Gigi Becali (65 de ani) a ratat șansa să pună mâna pe ”Balonul de Aur”, cel mai important trofeu acordat de FIFA la nivel de jucători.

Victor Becali, despre calitățile unui fotbalist celebru de la noi

Omul de afaceri Victor Becali apreciază că unul dintre fotbaliștii români, care între timp a ajuns antrenor, merita să câștige Balonul de Aur. El l-a ridicat în slăvi pe românul trecut pe la Chelsea Londra, Parma, Juventus Torino și Fiorentina.

Dacă nu v-ați dat însă seama despre cine este vorba, amintim faptul că fotbalistul român a fost implicat într-un scandal de mari proporții, după ce a fost prins drogat cu cocaină, la Chelsea.

Vărul lui Gigi Becali îl apreciază enorm pe Adrian Mutu, pentru că despre el este vorba. El regretă să sportivul nu a știut cum să gestioneze lucrurile și și-a distrus cariera.

Dificil în sensul că era un jucător care crea probleme. Dar așa el e un băiat extraordinar. Crea probleme. Mutu era imprevizibil, nu știai ce poate să facă.

Așa e un băiat foarte bun. Te gândeai că poate să facă vreun viol, dar să te gândești că poate să facă așa ceva, să își distrugă cariera, nu (n.r. despre Cazul Cocaina).

Și Balonul de Aur putea să-l ia Mutu, pentru că avea toate calitățile. Un mare talent. Nu știu când vom mai avea un talent de nivelul lui.

Chivu, spre exemplu, are o altă carieră. Mutu, atacant. Atacanții sunt întotdeauna…”, a transmis Victor Becali, cu ocazia participării sale la podcastul ”Fiță cu Adiță”.

”E foarte greu să crezi că poți să îți revii”

De-a lungul timpului, Adrian Mutu a fost implicat şi în alte scandaluri. Renumitul antrenor a vorbit la un moment dat despre momentele dificile prin care a trecut în timp ce evolua la unele dintre cele mai apreciate echipe de fotbal.

Anturajul dacă este unul prost, şansele de a greşi sunt mult mai mari. Probabil trebuia să apelez la nişte oameni profesionişti care să mă facă să gestionez într-un mod pozitiv toată situaţia.

Clubul Chelsea nu mi-a acordat nicio susţinere. Dar nici nu ştiu dacă e normal… Cu mine, în secunda doi, s-au lepădat la mine. Nu ei m-au trimis (n.r. la clinica de reabilitare), a fost ideea mea. Am decis să stau o săptămână, după am vrut să mai stau o săptămână, dar mi-au spus că nu e cazul.”, a spus Adrian Mutu, în podcastul „De-a viața ascunselea”.

Urmăriți Playsport.ro și pe