El e preferatul lui Cristiano Bergodi. Italianul este fascinat de jucătorul din Superligă

Robert Zanfir 19.01.2023, 18:51
El e preferatul lui Cristiano Bergodi. Italianul este fascinat de jucătorul din Superligă

Cristiano Bergodi (58 de ani) îl laudă pe Cristi Săpunaru (38 de ani), despre care spune că este unul dintre jucătorii cu mare personalitate din SuperLiga. Rapid va fi primul adversar al celor de la Sepsi în 2023. Covăsnenii sunt în luptă directă pentru un loc de playoff.

Cu 32 de puncte adunate în 21 de etape, Sepsi nu este sigură de prezența în playoff-ul Ligii 1. Petrolul, Voluntari, Hermannstadt și chiar FC U Craiova și-au anunțat pretențiile la un bilet între primele șase echipe ale campionatului. Cristiano Bergodi și compania vor avea un start infernal în noul an. Covăsnenii vor debuta în Giulești, în fața uneia dintre echipele cu pretenții.

Cristiano Bergodi îl laudă pe Cristi Săpunaru

Antrenorul lui Sepsi nu se plânge. Spune că a avut de-a face cu mulți jucători cu personalitate de-a lungul timpului, dar că nu a avut probleme cu niciunul dintre ei.

„Se poate spune cum s-a dezvoltat Săpunaru, cum s-a dezvoltat pentru că era tănâr, dar s-a dezvoltat foarte bine din punct de vedere al caracterului şi a personalităţii.

Dar am avut alţi jucători foarte buni, nu pot să vorbesc, să dau nume pentru că apoi deranjez pe cineva şi nu îmi place, dar am antrenat întotdeauna jucători foarte buni pentru am antrenat echipele cu jucători buni.

Oricum nu am avut niciodată probleme cu jucători cu personalitate”, a declarat Bergodi la Orange Sport.

„Urmează meciuri pe viață și pe moarte!”

Cristiano Bergodi nu crede că partida cu Rapid va fi una decisivă, deși admite că meciurile rămase de jucat din campionatul regular sunt vitale.

„Există şi un plus pentru ei, pentru că joacă acasă, pe Giuleşti, şi cunosc foarte bine faptul că suporterii sunt pătimaşi, pun presiune, sunt al 12-lea om pe teren. Lupta pentru play-off este foarte strânsă, pentru că sunt toate echipele bune, plus echipe noi. Hermannstadt poate recâştiga cele nouă puncte şi nu trebuie să ne gândim că este în spate.

Trebuie să luptăm, pentru că sunt meciuri directe cu echipe care luptă la play-off, vor fi nouă meciuri pe viaţă şi pe moarte, de care pe care. Vor fi două luni şi jumătate foarte grele pentru noi, eu sper să facem un meci frumos în Giuleşti, care să ne dea încredere pentru a ajunge acolo în play-off. Dar nu este decisiv acest meci pentru niciuna dintre echipe”, a mai afirmat Cristiano Bergodi.

Programul etapei 22 din Liga 1:

Vineri, 20 ianuarie
Ora 17:00 Universitatea Cluj – FC Voluntari
Ora 20:00 FC Rapid 1923 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Sâmbătă, 21 ianuarie
Ora 17:00 CS Mioveni – FC Petrolul Ploiești
Ora 20:00 FC Botoșani – Universitatea Craiova

Duminică, 22 ianuarie
Ora 15:30 FC U Craiova 1948 – UTA Arad
Ora 20:45 FC Hermannstadt – FCSB

Luni, 23 ianuarie
Ora 17:00 Chindia Târgoviște – FC Argeș
Ora 20:00 Farul Constanța – CFR 1907 Cluj

Urmăriți Playsport.ro și pe